AKTUELNO

Nije štedeo reči!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga", koja se emituje na televiziji RED, voditeljski duo Sanja Stanković i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšeg zadrugara, Stefana Krstovića Krleta, koji je nedavno napustio "Zadrugu".

Foto: RED TV

Krle se tokom svog gostovanja osvrnuo na Miljanu Kulić i njen odnos sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem, zvanog Bebica.

Niko mi od njih troje nije gotivan. Ja sam sa Zolom bio okej, ali sam više puta rekao da ne bih mogao da se družim sa takvom osobom. Zola je tip koji hoće da drugovi trče oko njega, a on neće oko njih. Samo gleda svoju korist i da iskoristi druge. Ne trči on samo oko Cara, nego gde god vidi interes - ističe bivši zadrugar, pa nastavlja:

Foto: TV Pink Printscreen

Krstović kaže da postoje velike šanse da Kulićeva odustane od veze sa Bebicom i vrati se svojoj velikoj, bivšoj ljubavi - Zoli.

Sa Miljanom sam bio super, nismo imali nikakav sukob, ja kad sam ispao, ona je tad ušla ušla, rekla mi je da joj je krivo što idem. Njen odnos sa Bebicom mi je katastrofalan, mislim da je Bebica prešišao Zolu, sto posto! Mislim da je opasniji od Zole, ne daj Bože da je samo Miljana zaljubljena u njega kao u Zolu, to bi bila katastrofa. Ima tu još nečega, neka emocija između nje i Zole, nisu rešili sve. Tu može svašta da se desi, vidite da Miljana hoće i da ga zagrli, da mu priđe, traži mu poljubac, a Zola sve kao neće, a u sebi jedva čeka. Ko zna zašto, iz nekih njemu dobro poznatih razloga, možda se varam, ali ja tako mislim - priča Krle.

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.