AKTUELNO

Još jedna borba!

Miroslav Ilić pojavio se na ročištu sa nekadašnjom ljubavnicom Mirjanom Antonović koja godinama pokušava da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina, a mediji su ih sačekali pre početka suđenja.

Foto: E-Stock

Miroslav je došao u pratnji svog advokata, kao i Mirjana, koja je sa svojim advokatima, a pre ulaska u zgradu je istakla da se njoj i sinu Devinu sve smučilo.

Tu smo da se završi situacija do kraja i Devin jedva čeka da se završi sve ovo, danas neće doći. Mi ćemo se boriti da se promeni zakon o DNK analizi, mučno nam je sve ovo - rekla je Mirjana kratko za medije.

Foto: E-Stock

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.

Inače, Mirjana je pre nekoliko godina za Kurir govorila o DNK testiranju.

Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove.

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

Foto: E-Stock

Autor: P.R.