AKTUELNO

Snimak sa nedavno održanog nastupa popularnog folk pevača Slobe Radanovića postao je viralan na društvenim mrežama.

Naime, na pomenutom snimku vidi se kako mu fan, koji je nastup pratio tik ispred bine, pruža svoj mobilni telefon kako bi Sloba napravio zajednički selfi, ali i novčanicu od 20 evra. Međutim, Sloba nije hteo ni da čuje za ovu vrstu "bakšiša", te novčanicu nije ni uzeo iz ruke, već samo telefon svog obožavoca, kom je napravio uspomenu za pamćenje.

Foto: TikTok Printscreen/themarshmallovv._

Slobu su na mrežama svi pohvalili zbog ovog gesta, a video o kom svi pričaju pogledajte u nastavku:

Video: TikTok Printscreen/themarshmallovv._

Podsetimo, Sloba je zauzeo oštar stav pre skoro dve godine, kada je kao bomba odjeknula vest da pojedine njegove kolege fanovima snimaju rođendanske i druge čestitke u zamenu za novac, a iznosi su se kretali od čak 500 evra pa naviše. Sloba je bio zaprepašćen odlukom svojih kolega, te se odlučio da i on snima čestitke po želji, ali da će cena biti minimum 10 humanitarnih SMS poruka, za lečenje dece, što je tada izazvalo brojne pozitivne komentare.

Od danas i ja snimam rođendanske čestitke. Ko želi rođendansku video poruku od mene, moraće da izdvoji 10 sms poruka za bilo koje bolesno dete. I to će morati da mi usnimi i pošalje. Ovo važi i za moje prijatelje i poznanike. Izazivam i sve ostale javne ličnosti da postupe isto - napisao je tada pevač.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: D.T.

#Sloba Radanović