AKTUELNO

Žestok rat u najavi!

Poslednjih dana udarna tema domaćih medija jeste afera ''Elitne prostitucija''. Jedna od informacija, koja se ispostavila kao lažna, bila je i da je Sanja Stanković među uhapšenima, što je voditeljka oštro demantovala za Pink.rs. Na ovu temu juče se na društvenim mrežama oglasila i Kija Kockar, koja je istakla da ne zna zašto se poznate dame čude što ih povezuju sa nastarijim zanatom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Bivša zadrugarka Jelena Batos prokomentarisala je ovaj Kijin postupak. Jelena je žestoko udarila na Kiju, tvrdeći da se ona ''skidala za pre i prodavala svoje telo'', a sad je odlučila i da priloži fotografije iz provokativnog spota OT Benda i Karoline Gočeve za pesmu „Zaboravi“. Zbog eksplicitnih scena obnaženih devojaka spot je delimično cenzurisan, a Jelena je uz vruće kadrove ovog spota u kojima vidimo golišavu Kiju u provokativnim pozama sa pevačem.

- Pošto su počeli sa porukama kako lažem, pa evo da vas podsetim kako je dotična plaćena da izigrava golu prostitutku, pa onda pametuju drugima... - napisala je Jelena Batos na Instagramu.

Foto: Instagram.com/jelena.batoss

Autor: M. K.