AKTUELNO

Ovaj dan pamtiće zauvek!

Glumica Sofija Rajović tajno se udala 5. februara ove godine, a vest o njenom venčanju iznenadila je domaću javnost. Ona je večeras u emisiji "Amidži šou" priznala da je sve uspela da sačuva od očiju javnosti zahvaljujući svojim prijateljima.

Nisam imala potrebu da širim informaciju dalje od mojih prijatelja i zahvalna sam im što je to ostalo između nas, što je prošlo tako kako je prošlo - kaže Sofija, a na pitanje koliko je dugo sa svojim sadašnjim suprugom, nije želela da detaljiše.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo bili nešto zajedno pre tri godine, pa tako dalje, da ne ulazimo sada u tu temu... Znamo se jako dobro, prihvatili smo jedno drugo i sa vrlinama i sa manama, mislim da je to najbitnije (smeh).

Društvene mreže su brujale o tome što se Sofija sa svojim dragim sa svadbe u hotel vratila u, ni manje ni više, nego grtalici! Objasnila je i kako je došlo do toga:

Ne znam šta je sa taksi službama u Beogradu, te subote niko od gostiju nije mogao da nađe taksi. Nama je trebalo sat i po vremena, potpuno uzaludne muke... I došla sam na ideju da se spustimo dole, da probamo da zaustavimo neki taksi, ali u tom momentu je naišla grtalica i ja sam zaustavila čoveka i rekla:"Molim vas, samo nas odvezite do hotela". I hvala gospodinu od srca, jer nas je spasio. Bili smo i pripiti i umorni, četiri ujutro je bilo

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.