AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj najgledanije televizije ''Pink'', Milan Milošević nedavno je proslavio svoj 45. rođendan i tom prilikom upriličio gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu gde je okupio brojne pripadnike sedme sile, estrade, ali i najgledanijeg rijalitija ''Zadruga''.

Foto: Pink.rs

Pevačica Ljupka Stević stigla je vidno raspoložena i tom prilikom za Pink.rs prokomentarisala brojne aktuelnosti.

Malo sam umorna, ali kod Milana su uvek najbolje žurke, to je sigurno - počela je Ljupka.

Odmah je progovorila i svom emotivnom statusu:

Volela bih da imam da vam kažem nešto lepo, ali nemam. Dakle, stagnacija je u pitanju, sve je to u skladu sa obavezama i poslom. Ide leto, lepo vreme pa se nadamo nečemu novom - priča Ljupka.

Foto: Pink.rs

S obzurom da je jedna od udarnih tema poslednjih dana elitna prostiucija, a mnoge javne ličnosti su deo iste, pa čak i Ljupkine koleginice. Ona je ovom prilikom otkrila koliko je iznenađena dešavanjima:

Foto: Pink.rs

Jako me iznenenadilo, kada izleti vest gde su neki ljudi koji ne pripadaju tom tekstu, ali živimo u takvom svetu. Svako ko je napravio neko krivično delo treba da odgovara pred zakonom, stojim iza toga, a o spekulacijama i pričama rekla kazala ne želim da komentarišem. Dosta nam je ružnih stvari, mnogo toga smo preživeli na globalnom nivou poslednje dve godine, tako da neka gori Balkan. Dušica Grabović i ja smo u kolegijalnim odnosima - zaključila je Stevićeva.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.