AKTUELNO

Bilo joj je teško, ali izborila se!

U vaskršnjem izdanju kultne emisije ''Magazin In'', autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelnu ekipu i to Jovanu Jeremić sa ćerkom Leom, Anabelu Atijas, Lunu Đogani, Danijelu Dimitrovsku i Aleksandru Janković.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić je ovom prilikom pred milionima otkrila koliko joj je 2021. bila teška, jer je počela novi život, pa se osvrnula na ćerku Leu.

Obožava kad joj kažeš ''Bravo!'', to je bila prva reč koju je izgovorila. Ponosna sam na sebe šta smo prošli. Pre godinu dana mi je bilo teško kao majci, velike promene sam imala 2021.. Promenila firmu, razvela sam se i susrela sam se sa problemoma. Brat i snaja su mi toliko pomnogli oko ovog deteta. Kupila sam stan, ali živim sa bratom i tako ću živeti dok se ne udam drugi put - priča Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ne podnosi kada ja izlaizm iz kuće. Ima osećaj da ću da je ostavim, ja sad nju vodim i na pića i na ručkove. Ko ne može da nas podnese zajedno, taj mi ne treba u životu. Zato cenim ''Pink'', omogućio mi je da provodim više vremena sa svojim detetom - priča Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.