AKTUELNO

Haos u emisijI!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Anđelu Rankoviću.

Da li je razlog što nećeš da uđeš u vezu sa Sandrom jer ti se sviđa neka druga devojka?

Foto: TV Pink Printscreen

Pričali smo o tome. Milion tema koje imamo mnogima deluju kao više od drugarstva, ali to je kolegijalnost do 31. maja, posle će biti drugarstvo. Ne planiramo da uđemo u vezu. Imamo dovoljno godina i razloga, znamo šta radimo. Družimo se i pričamo o grčkoj mitologiji, o Ričardu III i II, o kraljevskoj porodici... Sandra je stvarno neko za koga svi imaju reči hvale. Neki ljudi bi voleli da ja pljujem osobe sa kojima se družim, to ne mogu da kažem. Sandra se ovde ističe u svim poljima. Nismo osobe koje ne znaju šta rade. Da želimo da budemo u vezi, bili bismo. A ako nismo u vezi, a provodimo vreme zajedno, znači da se družimo. Nismo prijatelji, mi smo kolege - istakao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Anđelo je dosta sazreo. On Sandru ceni kao ženu, naravno da mu se sviđa. Ostalo je još dva meseca, samo debil će dozvoliti da uđe u vezu sa ženom dva meseca pred kraj rijalitija, da bi ga drugi degenerici vređali. Možda mu se Dalila sviđa fizički, ali Sandra je jedina devojka sa kojom bi bio. Meni je rekao da nema potrebe da uđe ovde. I to je sasvim normalno. Rekao mi je da bi mogao da bude samo u neobaveznoj vezi ovde, zato neće da uđe sa Sandrom - rekao je Miki.
Miki je donekle razumeo naš razgovor. Ja sam neko ko je prošle godine izbegavao da ulazi u veze, imao sam kombinacije. Ove godine sam ušao u vezu. Mogu ove godine da trpim da budem u vezi. Miki je mene u prolazu pitao što ne bismo bili zajedno, ja sam mu rekao da sve i da želim to, da ne bih ulazio u taj odnos, jer ne želim da ulazim u nešto u šta nisam 100% siguran da sam odlepio. Sandra i ja ne ostavljamo prostor da budemo napolju zajedno, samo govorim hipotetički koliko mi je bitnije da mi ostaje drug i prijatelj. Malopre sam joj u razgovoru rekao da ne želim da se razdvojimo i da želim da mi bude prijatelj napolju. Ne dopada mi se Sandra, ne želim da budem sa njom u vezi. Sandra i ja se družimo, imamo to naše zezanje, igranje uloga... Jedino što ja želim od Sandre je da nastavimo da se družimo onako kako smo se družili. Ne ostavljam prostora. Miki je malo ispao iz toka. Kao što kaže Karić, ovo je verovatno pitanje zbog Dalile. Tu sam ostavio prostor - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila je maločas u pušionici rekla da oni neće moći da se druže. Sandra nema sreće ni prošle, ni ove sezone. Tako i sa Dejanom - rekla je Miljana Kulić.
Nije se ovako družila sa mnom, ne poredite me, ni vi, ni Lisice, ni niko - dodao je Dejan.
Samo mi nije jasno, Anđelo kaže da je Sandra idealna, a zna da Dalila ima greške. Ne razumem zašto beži od dobre devojke, da bi bio sa devojkom koja ima greške - dodala je Kulićeva.
Hoće da bude kao Tomović, sa svakom se muva, a neće ni sa jednom da bude, svakoj daje savete, menja ih, psihijatar im je. Glumi Vladimira Tomovića. Ali ne možeš biti Vladimir, on je jedan. Svakoj daješ lažnu nadu. Svaku muvaš. Kad god je neka u nekom hajpu, ti tu prilaziš. Sve radiš zarad rijalitija, nijedna te ne zanima. Možda bi sa nekom bio u kombinaciji, ali te veza ne zanima - dobacila je Aleksandra Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što sam napolju bio u kombinacijama, možda bih bio i ovde, ali neću, to bi mi se obilo u glavu. Možda sam bio, možda ću biti, da li sam bio sa nekim devojkama ovde, da li sam mogao da budem, a nisam hteo... Neka bude tako - dodao je Anđelo.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.