AKTUELNO

Biću Slobina žena - rekla je Luna.

Gledaoci najgledanijeg rijaliti programa u regionu "Zadruga", večeras su imali priliku da čuju odgovore, od svojih omiljenih likova, na njihova pitanja koja su ranije u toku dana postavljali na Fejsbuk stranici Televizije Pink. Najzanimljiva pitanja, i ovoga puta, stigla su za Luni i Slobu.

Foto: Televizija Pink

Šta ti je značilo ono, ko će se kladiti da ću biti Slobina žena, kada izađem, potpisujem? - pročitala je pitanje voditeljka Dušica Jakovljević.

U tom trenutku, svi su ostali zatečeni pitanjem. Luna je počela da odgovara na isto, a odmah je bila prekinuta od strane Mikija Đuričića. Uključila se i Jovana Tomić Matora, koja je rekla da je obećala Luni kako će im biti kuma na venčanju.

Foto: Televizija Pink

Sanji sam rekla to, jer ja to mislim. Rekla sam da ću biti njegova žena, i ja ću biti njegova žena! Prvi dan kada sam shvatila da mi se on sviđa, rekla sam da ću se udati za njega, i to je istina! - kroz smeh je izjavila Luna.

PROČITAJTE JOŠ: NAPOKON SE ODVAŽIO! Sloba JAVNO PRIZNAO: ZALJUBLJEN SAM U LUNU ĐOGANI! (VIDEO)

Foto: TvPink

Nasmejan je bio i Sloba Radanović, koji je odmah ustao i rekao kako je blogerka to i njemu rekla u lice, a ne samo Sanji. Ova romansa sviđa se svim takmičarima u rijaliti programu "Zadruga", osim Maci Diskreciji, koja je skočila i počela da viče kako od toga nema ništa.

Razvod traje tri godine! Dok se on razvede, on će naći treću! Neće biti sa tobom! - dala je svoje prognoze Maca Diskrecija.

Foto: RTV Pink

Ne sviđaš se Slobi, prihvati to! Zvaću te na svadbu, nemoj da se brineš! Pevaćeš mi na svadbi! - odgovorila je Luna.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Luna i Sloba su sinoć prvi put imali poljubac pred svima u dnevnoj sobi, a ovom paru vetar u leđa dala je mama pevača, koja je sinoć ušla u "Zadrugu" i razgovarala sa svojim sinom. Nakon toga, ovi zaljubljeni zadrugari, proveli su noć u Rajskom vrtu.

POGLEDAJTE: VIŠE SE NE KRIJU! Luna i Sloba se LJUBILI PRED SVIMA! (FOTO+VIDEO)

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'