AKTUELNO

"Svidela mi se komedija, pa sam poželeo da budem deo iste" - naveo je reper.

Prethodne noći, emisija ''Narod pita'', bila je više nego turbulentna. Gosti Ivane Šopić bili su Monika Jovanovska, Sale Lale Luks i Lepi Mića.

Jedan od gostiju, trebalo je da bude i Nenad Aleksić Ša, ali je reper odlučio da ne želi da deli isti prostor sa Monikom, sa kojom je od nedavno bio u nikad jačem ratu. Tokom njegovog gostovanja, od kada se ona uključila uživo putem telefona i iznela sav prljav veš, Ša nije želeo da čuje za nju, ali je sinoć ipak došlo do preokreta!

Foto: RED Tv, Pink.rs

Reper je sa Minom Vrbaški u svom stanu pratio emisiju redovno kačio objave na svom Instagram profilu, te je u jednom momentu odlučio da se priključi i došao u studio sa sve bivšom zadrugarkom.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Nenad je za Pink.rs otkrio zašto se predomislio i ipak došao da se suoči sa Jovanovskom.

Foto: Pink.rs

- Upravo si uleteo u emisiju, prekinuo i došao lagano, otkrij nam šta je bio okidač da se predomisliš nakon odbijanja da gostuješ sa Monikom?

Lagano. Ništa, bio sam u prolazu, svidela mi se komedija, poželeo sam da učestvujem i svratio.

- Pratili smo sve vreme tvoje objave, bio si kod kuće, u svom stanu sa Minom Vrbaški, ipak nisi bio u prolazu. Tokomj praćenja emisije, odlučio si da dođeš?

Ma ne, krenuli smo po pivo, pa smo pomislili da je okej da budemo deo komedije. Naravno, to se odnosi samo na ovu devojku što je doišla da priča ko zna šta, a ne što se tiče drugih učesnika.

- Kako je Monika navela, mnogo je laži i optužbi, šta kažeš na sve to?

Da, laže sve. Nemam šta da iznosim, ne bih ni pričao o osobama koje su mi nebitne! To što je ona željna pažnje, to je nešto drugo...

- Za kraj, da li ćeš uspeti da se suzdržiš da ned napraviš neki haos?

Naravno da hoću, kad sam ja pravio haos?

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.