AKTUELNO

Šokantno!

Bojana Rodić na sve načine je pokušala da skrene pažnju na sebe na venčanju sa suprugom Mirkom Šijanom. I u tome je uspela.

Svi su pisali o tome kako je blistala u sve tri venčanice koje na nosila na crkvenom i građanskom venčanju, kao i na veselju u jednom restoranu u Jakovu. Spekulisalo se da je za glamurozne kreacije iskeširala vrtoglavih 30.000 evra, međutim, istina je da ona za svadbene haljine nije dala ni dinara i da ih je dobila na kompenzaciju, kao i da je u obavezi da ih vrati kada se slavlje završilo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Kako se saznaje, ona je bila u obavezi da te tri haljine reklamira na društvenim mrežama, što je i učinila, a ovaj mali poslić joj se višestruko isplatio, pa je, kako srpski običaji inače nalažu, svojoj svekrvi Goci Božinovskoj uštedela veliku sumu.

Podsetimo, Bojana se prvo pojavila u svadbenoj haljini princeza kroja s golim ramenima i dugačkim velom s krunicom, koja je bila ukrašena bogatim vezom i šljokicama. Nju je nosila na crkvenom i građanskom venčanju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon ove, mlada se odlučila za drugu venčanicu od belog satena, a detalj koji je kod nje privukao najviše pažnje bile su rukavice u istoj boji i ukras na glavi.

Foto: Instagram.com/privatna arhiva

Za kraj slavlja i sečenje torte, koja je imala čak osam spratova, Bojana se odlučila za usku, šljokičavu toaletu s korsetom i dubokim izrezom, u kojoj joj se nazirao trudnički stomačić, budući da je ona u drugom tromesečju trudnoće.

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.