AKTUELNO

Ponovo joj se dešava isto...

Tokom emisije "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić dala je reč Sanji Grujić kako bi komentarisala odnos Ivane Puzić i Jovane Tomić Matore.

Ja mislim da je ovo sve foliranje sa Ivanine strane. Ona je plakala zbog poljupca koji se desio, a ne jer ne može zbog svojih da bude sa Matorom. Možda bi tu bila neka priča. Ona je lažala sa Matorom, došla sama, češkale se danima i kako odjednom nagla promena? - rekla je Matora.
Ja kad sam rekao da razumem da je bis*ksualna, ona je ćutala, a nije rekla da nije. Matora se brzo primi, došla je i napalila Matoru. Maženje, ljubljenje, pa se setila mame - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne zanima, ali nije mi jasno čemu manija gonjenja, potreba da moraš uporno da budeš sa nekim? Ako si polupana, pustiš da prođe vreme. Ne trči od devojke do devojke, nije samo o Matoroj reč. Pusti samo da budeš sam. Meni je ovo manija gonjenja. Mene nije, brzo smo rešile. Desi se sa mnom, Sneža, ovo mi je više pase - govorila je Sofija Una,.
Ti hoćeš da kažeš da ona vas goni? - pitao je Ivan Marinković.
Ne, ona sebe juri i ima potrebu da mora da bude sa nekim - dodala je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona da je htela sinoć je mogla da ima novu devojku - ubacila se Cveta.
Ivana, deluješ kao da si maltretirana i gonjena - dodala je Ivana Šopić.
Ustani i kaži. Ja sam rekla šta mi je smetalo, rekla je da niakd takvu pažnju nije imala. Sinoć je rekla da joj e prijalo češkanje sa Matorom i da je htela da se mazi. Mene ovde kanali, pa ode kod Zorice i pravda se - besnela je Tomićeva.
Htela sam jedan dan ili drugi, posle više nisam - rekla je Ivana Puzić.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto sve kao i prošle godine, iste rečenice kao za MC Aleks, samo je druga osoba u pitanju - rekla je Milica.
Nebitno je što smo se poljubile i što je rekla da joj se sviđam - vikala je Matora.
Sinoć sam videla da joj je prva prišla i mislim da joj se Matora sviđa, ali je porodica problem. Trebala je da razmišlja o porodici pre poljupca. Kad si se već uk*kila, k*ki do kraja - nastavila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znamo kakav je čovek Matora, voli da kuva i sprema. Gledajući prošlu sezonu, videli smo da su devojke sa Matorom zbog toga. Ja lično mislim da kad je u pitanju Ivana to nije tako. Gledam je kao iskrenu i finu devojku. Ja sam pitala nju da li voli žene ili muškarce, rekla je da joj se Matora dobila, nije ona to folirala. Meni je bilo simpatično kad je rekla da je zadrugari gledaju na krevetu kao da je neko čudo, a ne smeta kad je gledaju milioni ljudi. Pogledi, pritisci, po meni se druži sa pogrešnim osobama koje pumpaju neke stvari nerealno. Ona nije ispratila odnos MC Aleks i Matore i nije se zakačila za Matoru da bi se vrtela priča. Poljubila se iskreno, da li jer voli žene ili jer joj prija pažnja.... Treba joj emocije, nečiji zagrljaj, sigurnost, a to je videla u Matoroj - govorila je Zorica.
Nervira me kad dođe ovaj crni sto, pa onda ispadne da ja namećem kao što Mića kaže. AKo je Mići rekla jedno, a Zorici ono onda igra rijaliti i hoće da se pere - dodala je Matora.
Pre dva sata je rekla da je to više ne interesuje - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.