AKTUELNO

Dokazao da među njima nema "zle krvi"!

Pevač Sergej Pajić oglasio se povodom nasilja koje je pretrpela sestra njegove bivše devojke Une Kablar, Sara.

Podsetimo, Sergej i Una, poznatija kao Uki Q godinama su bili zajedno, a onda su doneli odluku da stave tačku na njihovu romansu.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, to Pajića nije sprečilo da se oglasi povodom nasilja kroz koje je Sara i njena dvomesečna beba prošle od strane njenog supruga Damjana.

Na Instagram profilu objavio je fotografiju sa najdražim pripadnicama lepšeg pola, pa je porodici bivše devojke uputio reči podrške.

Foto: Instagram.com/@sergejpajic

- Čuvaj lepšu, nežniju i svetliju polovinu.Zaštiti žene, sestre, majke, bake cele države. Pazi na svoje ophođenje prema njima. Voli ih! Svim srcem smo uz Saru i njenu porodicu - napisao je Sergej.

U komentarima ispod objave, na kojoj Sergej ljubi ruku svoje nove izabranice, drži svoju sestru Sofiju za ruku, kao i mnogo drugih fotki sa svim pripadnicama lepšeg pola, nizali su se komentari podrške za Unu, njenu sestru i celu porodicu.

Podsetimo, poznata Tiktokerka je objavila stravične i uznemirujuće fotografije kako je suprug njene sestre, D.H., pretukao njenu sestru, te je i otkrila tom prilikom na svom Instagram nalogu koje povrede je njena sestra zadobila.

- Lake telesne povrede: gubljenje svesti, jedva diše i dalje, lobanja joj je komplet izdeformisana od silnih čvoruga, popucali kapilari po licu i beonjači, otok, o vratu da ne pričam... Uživo sve mnogo strašnije i jezivije izgleda, ne može da se dočara preko video/foto zapisa jer kamera guta boju - napisala je Una.

Foto: Instagram.com/uki_q

Autor: N.Ž.