AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Filip Car je danas u intervjuu za Pink.rs progovorio o odnosu Miljane Kulić, Nenada Macanovića Bebice i Lazara Čolića Zole. Tom prilikom je potkačio Miljanu i Bebicu.

Nisam ispratio Bebicin ulazak, ali sigurno je bio fantastičan. Tako redak primerak Homo sapiensa se nije tako skoro pojavio na našim prostorima. Ja njega baš gotivim, ne volim samo kad počne milijardera da glumi i da se bahati kad je sa slonicom Miljkom.m Drago mi je da je bar oprostio zarad ljubav, sve baš jedna fina sapunica. U Šimanovcima je uvek harmonično - rekao je Car.
Zoli želim što dalje od Miljane. Bolje da ga svake godine povezuju sa lujkom, dok ne naleti prava, nego da se stalno valja u istim g*vnima. Teško je to da se sprovede u delo unutra, ali nadeam se da će mu kliknuti sa nekim, samo da izađe iz te morbine priče. Jer koliko god da je to na momente zabavno za njega, za njegovu porodicu je katastrofalno. Ja mu želim sve najbolje i na kraju kako god bude, zarad poštovanja prema njemu ću prihvatiti.

Foto: PIXABAY.COM; PINK.RS/N. ŽUGIĆ,P. RADOSAVLJEVIĆ, N.BRAJOVIĆ

Marija Kulić se oglasila za naš portal i žestoko uzvratila Caru.

Hajde nek dođe ona karikatura od čoveka, glava ko u slona, a noge kao pritke paradajza, koji večito glumi nekog kriminalca i mafijaša u rijalitiju, sem kada je tamo Kristijan. E onda je Car mali mišić koji pobegne u rupu. Mafija nad ženama u rijalitiju, a kad izađe bezi ko p.... I ne sme da izađe iz tog sela. Hajde, pošto preti Miljani preko telefona da će da dođe u Niš da uradi ovo i ono, neka dođe. Ja sam kod kuće, neka dođe da vidimo kako će on da zapali kuću i da ubije ovog onog. Sada smo u spoljnom svetu, pa neka izvoli, a ne da drvi k*rac u rijalitiju i priča devojčicama kako je mnogo opasan - započinje Marija.

Foto: Pink.rs/N. Vujičić

Čuje naziva KARIKATURA Miljanu pogrdnim imenima. Tako svoju mamu neka zove. Proziva Nenada, njega žene i varaju i tuku ko vola u kupusu - poručila je Kulićka.

Autor: M. P.