AKTUELNO

I večeras vas očekuje dobra zabava i nesvakidašnji talenti u najgledanijem šou programu u regionu.

Počinje još jedna spektakularna epizoda najpopularnijeg šou programa "Ja imam talenat", a na samom početku, voditeljka Ana Mihajlovski Grubin dobila je zadatak da pokaže svoj talenat.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Za razliku od prve epizode, Ana je gledaocima dobrodošlicu poželela sa veoma neobičnog mesta i sa zaštitnom kacigom na glavi.

- Znate kako je takmičarima komplikovano, koliko im je teško, koliko su nervozni... E pa, produkcija je rešila da nađe nekoga ko će saosećati sa njima. To ne može biti žiri, jer oni već imaju talenat, zato i sede na toj poziciji. I koga ćemo drugog maltretirati da saoseća sa takmičarima, nego mene - rekla je Ana dok je bila na velikoj visini i dodala:

- Produkcija je odlučila da se ja svake nedelje oprobam u nekom talentu, a večeras je to talenat za avanturu.

Foto: Printscreen Youtube

I dok se Ana bori sa sudbinom, koja je sada u rukama produkcije, o sudbini takmičara i ove nedelje odlučiće četvoročlani žiri, koji je već oduševio region - Danica Maksimović, Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta i Srđan Žika Todorović.

Foto: Printscreen Youtube

Sada ostaje da vidimo kako će se kandidati predstaviti, kao i da li će u ovoj emisiji žiri pritisnuti zlatni taster i nekoga poslati direktno u finale.

Autor: M. Đurović

#Ana Mihajlovski

#Ja imam talenat

#voditeljka

'