AKTUELNO

Odmah sa bine pred premijernu kameru.

Novu 2023. godinu naša najveća muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović dočekala je na Zlatiboru, gde je pevala za mnogobrojnu publika, a ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" bila je na licu mesta da sve to isprati.

Odmah po silasku sa bine, Ceca je pričala za ekipu ove emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja i dalje pevam. Srećna nova godina, javljamo se sa Zlatibora, bilo nam je prelepo, veselo, ušli smo veselo u Novu godinu, da Bog da nam bila raspevana i nasmejana, i da nas mnogo vole.

Ceca je otkrila da je sa njom i njena sestričina Helena, kao i sestra Lidija.

Bila je Helena, moja sestričina sa svojim prijateljima. Više puta su bili i obožavaju, ja volim sa njima da putujem jer mi brzo prođe jer se smejemo ceo put. Kad idemo ne dam glasnu muziku jer čuvam glasnice, ali kad se vraćamo onda je žurka. Najviše volim sa tinejdžerima da putujem. Očigledno sam zbog karijere preskočila taj deo svog života, tako da sad to moram da nadomestim - rekla je Ceca, a potom otkrila šta je sebi zacrtala za 2023. godinu:
Svake godine sebi to poželim, nikako da se desi, nadam se da će ove godine to da se desi, uželela sam se svega novog, ali neću po svaku cenu. Počinjemo sa snimanjima "Zvezda granda", ulazimo u klinč sa članovima žirija i biće još zabavnije. Razbijamo sa gledanošću, na moje veliko zadovoljstvo. Otkad sam došla u "Zvezde granda" najgledaniji smo, to je i Saša rekao. Pogotovo sad kad smo na Pinku. Pink mi je za zabavu, mani je 24 sata na tv-u samo Pink, ništa drugo ne gledam, sem serija. Gledala sam i neke istinite priče, volim i dokumentarce o nekim poznatim ličnostima, meni je to najbolji odmor. Oputim se i tako akumuliram novu energiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceca je otkrila i kako je svojim najbližima čestitala Novu godinu.

Čim sam sišla sa bine pozvala sam Bogdanu i Veljka, odmah zatim Anastasiju i Nemanju, Helena je sa mnom. Sad kad stignem, izljubiću ostale - rekla je Ceca, a zatim istakla da se Božiću posebno raduje:
Božić je zaista veseli, porodični praznik, svi se radujemo. Ja sam sutra organizovala večeru sa mojim prijateljima i da se ja malo opustim.

Pevačica je ispričala da ne planira dugoročne stvari, naročito kada je privatni život u pitanju.

Ja sam kroz godine sticala raznorazna iskustva, planiraj da zasmeješ Boga. Moj posao zahteva zakazivanje za šest meseci, ali za privatne stvari ne pravim planove na neke duge staze - rekla je Ceca, a potom objasnila da joj ništa ne fali kad njena sestra Lidija brine o njenoj organizaciji:

Foto: TV Pink Printscreen

Sestra mi je tu, nema greške, a ja kad se sama pakujem mozak mi je na milion strana i nešto zaboravim, ali kad je sestra tu, sve je pod konac - rekla je Ceca.

Autor: R.L.