AKTUELNO

Neće im biti dobro kad ga ugledaju na vratima Bele kuće!

Marko Janjušević Janjuš večeras će se useliti u Belu kuću, a on je trenutno u studiju sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i bivišim zadrugarim Jovanom Popovićem. Oni su razgovarali o dešavanjima u "Zadruzi", a Janjuš je komentarisao ljubavne odnose koji tresu region.

To je užas, ja sam zdroženom ponašanjem, oni se menjaju kao na rolerkosteru. Strašni idioti, ja kažem, ono je neverovatno i ne znam kako ih nije sramota. Ja sam katastrofa - govorio je on.
Mnogi će pokušati da te isprovociraju i mislim da se nikad nje čula toliko puta reč diskvalifikacija. Nakon kraćih veza juče smo slušali toliko grzonih stvari i Filip šta je sinoć rekao Aleksandri. Da li se bojiš provokacija? - pitala je Dušica.
BIće ih sigurno, ne daj Bože da mi se desi neki cirkus. Ja moram ove godine da ostanem do kraja, ne mogu da me isprovociraju - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvezdan prolazi kroz nešto, kako ti se čini? - pitala je Dušica.
Osušio se od sekiracije. On mi je najhladniji od nas idiota koji smo se tako ponašali. Ko god da ga pita on se ne sekira, svaka mu čast kako podnosi rijaliti - govorio je Janjuš.
Da li ti deluje da veza sa Anđelom može da opstane? - dodala je Dušica Jakovljević.
Namazana je ona, pametnija je od mene i tebe zajedno, pa svi da se sastavima. Ona je mnogo zaj*bana . Ja ću kratko da odgovorim na pitanje, a prava situacija i pravi obrt ćemo da vidimo kroz dva meseca, pa ćemo da vidimo kako je tu. Mislim da će još neke stvari da se dese između njih, tek će da dobije svoje dešavanje - pričao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja i Filip Car, da li očekuješ da će ona da zaboravi na njega kad Jaško uđe? - pitala je Dušica.
Nemoj mi Maju spominjati. Nisam očekivao da će Filip opet da se pomiri, strašne reči su izgovorene za njegovu sestru. Pao je Filip, dosta ga ljudi osuđuje, izgubio je dosta publike jer se pomirio sa Majom - pričao je Marko Janjušević.
Miksi i Zola? - dodala je voditeljka.
Preslatki, a Bebica mi je najslađi. Jedva čekam da mu izmerim temperaturu jer vidim da mu niko ne ukazuje pomoć - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.