AKTUELNO

Istina je izašla na videlo!

Sloba Radanović prošao je kroz sito i rešeto u poslednja dva meseca, otkako je započeo svoj život pod budnim okom kamera u rijalitiju Zadruga. Od romanse sa Lunom, do ulaska njegove supruge Kristine u ovaj šou program, njegov život se preokrenuo za 360 stepeni.

Foto: RTV Pink

Iako on krivi sebe za sve, njegov prijatelj Stefan, koji je večeras gost Dušice Jakovljević u studiju u Šimanovcima, istakao je da pevač nema potrebe da bude toliko loše, jer je Kija za mnoge stvari kriva:

Činjenica je da je to sve bilo iz ljubavi. Sloba se zaljubio i mi ga svi podržavamo. Meni se srce cepa kad krivi sebe. Kija misli da može bilo šta, i da ga pljune i sve, ali to zapravo Sloba može. On nije izgubio nijednog prijatelja. On ne treba da nosi toliki teret i krivicu u sebi, jer Kija tokom celog braka nije bila verna. I to ne sa jednim muškarcem i ja sam to morao da kažem, da je ona bila preljubnica. On nije da nije kriv, ali je bar bio iskren - ispričao je Stefan.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: TRPELA JE PORODIČNO NASILJE? Matora pričala o Sanji, pa OTKRILA nešto što NIKO NIJE ZNAO! (VIDEO)

On je nakon toga dodao da zna imena svih muškaraca sa kojima je Kija bila i da su to bili oženjeni muškarci, kao i da je to javna tajna u Zrenjaninu, a šta je još ispričao, pogledajte u videima ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'