AKTUELNO

Aleksandra Prijović je već četiri godine u braku sa Filipom Živojinovićem, ali da li je taj brak toliko srećan koliko se čini?!

Priča o Aleksandri Prijović započeta je još zimus kada je viđena sa svojim menadžerom i svojim dobrim prijateljem koji živi u blizini Blaškom, te je ekipa emisije "Paparaco lov" odlučila da isprati kuda se njih dvoje kreću.

Foto: TV Pink Printscreen

Izašli su zajedno ispred jednog tržnog centra i primećujemo da je sa njima i njen sin Aleksandar, kojeg iznosi Blaško iz kola, šetaju zajedno i odlaze u jednu polikliniku, kada su izlazili dečak je bio i dalje u rukama Blaška gde ga je predao majci a on otišao po automobil.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuli su negde, Blaško je izašao do prodavnice i izašao sa više kesa u rukama, krenuli su dalje i stigli do Prijovićkine kuće odakle su i krenuli, a gde je u tom momentu bio Filip nismo znali.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledećeg dana je Aleksandra otišla do Novog Beograda, a u povratku je vešto prelazila iz trake u traku i brzo stigla do centra. Otišla je do jednog butika gde je preuzela garderobu i krenula nazad do svog auta.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je krenula dalje i usput napravila saobraćajni prekršaj i skrenula polukružno gde to nije dozvoljeno!

Foto: TV Pink Printscreen

Došla je do vrtića, preuzela sina i uputila se ka svojoj kući gde je dečaka preuzela jedna žena, izgleda Aleksandrina baka, ni ovog puta nismo videli Filipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledećeg dana se vozila sama, nakon nekoliko lokacija odvezla se do jedne lokacije na Novom Beogradu i odlazi pešice do jedne zgrade gde je ostala satima,ni ovoga dana Filipa nismo videli.

Foto: TV Pink Printscreen

Narednog dana smo je ugledali tek uveče kada je izašla iz kuće, videla se sa Blaškom i krenuli su do jedne prodavnice pića. Kada su obavili kupovinu, on je opet seo za volan a ona na suvozačevo mesto.

Foto: TV Pink Printscreen

Odlaze do Svetlane Ražnatović, Blaško je u jednom momentu izašao napravio krug i vratio se po nju. Usput ih je zaustavila policija, a Filipa nema nigde.

Foto: TV Pink Printscreen

Napokon sledećeg dana ugledasmo i Filipa Živojinovića sa svojom suprugom, on je dovozi negde i ona izlazi, zadržala se dugo, Filip je nije sačekao, izgleda nije imao strpljenha pa je kući otišla taksijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan šesti i Aleksandra izlazi u podne, došla je do svog auta i odlazi ponovo do Novog Beograda i opet je ostala 4 sata, na kraju je izašla i na semaforu mirisala svoju kosu!

Zatim je otišla do Bežanijske kose i tamo preuzela nešto sa hemijskog, ušla je u automobil i otišla do dela gde živi Blaško i ostala kod njega sat vremena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: Pink.rs