AKTUELNO

Stop nasilju!

Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića s kojim je bila 15 godina, nakon čega ju je javno prevario pred kamerama u šestoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, šokirala je svojim priznanjem da je tokom života sa bivšim robijašem trpela nasilje i jezivu torturu.

Foto: Pixabay.com, TV PINK PRINTSCREEN

Ćurčićeva je ispričala da ju je Zvezdan tukao, maltretirao i nju i njenu decu, da je zbog njega izgubila i krov nad glavom.

Ja sam njemu verovala da se nikada neće desiti kocka, dreka i pretnja, ružne reči, a onda je tri meseca pred Zadrugu počelo. Maltretirao me je dva puta fizičko, nije me prebio, ali udarao šorcem po glavi, udarao me je čim je stigao. On će napraviti kako je on mene spasio i on će sada da igra na tu priču. Mi smo bile kod mene, on je došao ispred terase, počeo da mi preti, a onda ušao u stan razvukao me je po celoj kuhinji, ona je skočila ispred njega, ''ajde mene'', tad je i metlu uzeo, a ne znam razlog - ispričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nažalost, Ćurčićeva nije jedina u estradnom svetu koja je pretrpela nasilje, što fizičko što mentalono i psihološko.

Glumica Mina Lazarević pretučena je u svom stanu, a policija došla tek kad je njen suprug, baletan Goran Stanić, i zapucao automatskom puškom sa terase. U istom stanu, Mina i on žive sa svoje dvoje dece, a policija je kod Stanića pronašla još jedno oružje i kapisle za detonator.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Pevačica Dunja Ilić brutalno je prebijena u Prištini, a ona je dug vremenski period strahovala za svoj život i nije izlazila iz stana.

Foto: Instagram.com/ddunia_

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Foto: Pink.rs

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Foto: Nikola Glisic

Pevačica Katarina Ostojić Kaja dobila je batine ispred kluba, gde joj je tom prilikom ukraden i mobilni telefon. Nju je pesnicama udarao nepoznati muškarac koji joj se ranije u klubu udvarao i pokušao da je poljubi.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg emotivnog partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati.

Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo - jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati - izjavila je svojevremeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Košarkašicu Milicu Dabović pretukao je bivši dečko Šime Šiklić Simon.

Milica ima podlive po telu i vratu, jer je Simon pokušao da je zadavi. Raspisana je potraga za njim - otkrio je tada za domaći medij dobro obavešten izvor.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ksenija Pajčin je završila tragično. Nju je njen dečko Filip Kapisoda prvo pretukao, a onda i ubio zbog ljubomore. Filipa je potom izvršio samoubistvo.

Foto: Promo

Autor: A. N.