AKTUELNO

Biće haosa!

Kako je danas tokom glasanja za najnemoralnijeg zadrugara u Beloj kući, Ana Ćurčić imala obraćanje ka svojim drugaricama i podršci da se ne oglašavaju dok im ona ne da "znak", kontaktirali smo Milenu Kačavendu, koja je ovo za Pink.rs prokomentarisala.

Gledam na to da nije normalna, nešto se sa njom danas desilo. Mislim da je pismo Moke i Slavice, Šmizle i Džonija uticalo na to. Večeras u 22h očekujemo da će ona krenuti rafalno, ukoliko ne bude, Aca Bulić i ja smo u kontaktu, ukoliko ne zapuca, mi ne stajemo! Ako večeras ne pripuca i ne zareži, zarežaćemo Aca Bulić i ja - rekla je Milena, te je na pitanje kako na sve ovo gleda Anina majka, rekla:

Foto: TV Pink Printscreen

Danas se nismo čule. Telefon joj je zauzet, deca ne znaju o čemu se radi, fanovi svi potenciraju da ne odustajemo - rekla je Milena.

Kada je reč o Aninim suzama zbog toga što je, kako ona kaže, slagala svoju ćerku za boravak u "Zadruzi", njena kuma se osvrnula i na ovo.

Iskreno se nadam da nije videla, svi smo to držali u tajnosti. To bi bilo jako veliko razočaranje i ja se uzdam u to da deca neće saznati - istakla je Milena, te je dodala:

Foto: TIKTOK.COM; PINK.RS; RED TV PRINTSCREEN

- Mislim da ću dobiti Nobelovu nagradu za spajanje u funkciji okolo salata Moke Slavnića i njegove supruge. Tako da za sve parove koje žele da se spoje nakon 30 godina plus, kuma internacionale grmi - zaključila je Milena za Pink.rs

Autor: N.Ž.