AKTUELNO

Ne može više da podnese njenu ljubomoru i opsesivnost!

Jovana Tomić Matora danas je glavna tema u rijalitiju Zadruga! Ona je doživela nervni slom kada je ugledala devojku u koju je zaljubljena, Sanju Stanković, kako leži zagrljena sa Banetom Čolakom, u dnevnoj sobi.

Foto: TvPink Printscreen

Istog trenutka počela je da plače i histeriše, a njeni prijatelji pokušavali su da je uteše. Nakon skoro dva sata, Sanja je krenula da potraži Jovanu, kada je između njih dve sukob eskalirao:

Foto: TvPink Printscreen

Je l' bi volela da si normalna? Budalu od sebe slobodno pravi, od mene nećeš. Ja sebe nisam obrukala, ti nećeš sigurno! - poručila joj je Sanja.
Nemoj da mi se unosiš u facu! Ti si jedna klošarka! Šta ti imaš njega da grliš? Je l' znaš ti šta je poštovanje? Nemoj da mi se unosiš u facu! Ne možeš da spavaš tako sa nekim! Tebe boli ku*ac za mene! Plačem što sam besna, što sam ti ovo dozvolila! - uzvratila je Matora.
Nije me držao za ruku! Ja sam u ruci držala spisak! Mene niko nije zagrlio. Samo ti smišljaj svoje filmove u glavi! Ja i ti nismo kao Luna i Sloba, shvati to! Mi nemamo ništa! - urlala je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OSTAVI ME, BACIĆU TE DO BARIČA: Janjuš žestoko ZAPRETIO Neni! (VIDEO)

Zbog njihove svađe uletelo je i obezbeđenje, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'