AKTUELNO

Bivša modelsica priznala je da prolazi kroz težak životni period.

Krajem oktobra pojavila se informacija da je bivša modelsica Ivana Stamenković osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri meseca zbog toga što, po presudi iz februara, nije isplatila odštetu od 160.000 dinara zbog vređanja Dragana Krajnovića, advokata svog bivšeg supruga Nikole Pavlovića. Ona je, navodno, mesecima izbegavala da izmiri dug, zbog čega je sud ponovo zasedao i osudio je na kaznu zatvora, a mi smo Ivanu proverili da li će novac uplatiti ili će ptići iza rešetaka.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- U pitanju je maltretiranje običnog naroda i ja se nadam se da će se tome stati na put! Poznata sam po tome da se borim za prava žena, nasilja u porodici i protiv svih stvari koje su, nažalost, zastupljene u našoj zemlji. Nadam se da će biti bolje. Ja ću to uplatiti, neću ići u zatvor - rekla je Ivana za Pink.rs i dodala da je razočarana zbog toga što joj je starateljstvo nad njenom ćerkom Petrom pripalo bivšem suprugu Nikoli.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Naravno da me sve to kao majku boli, to je vreme koje ne mogu nikad da vratim, koje sam zauvek izgubila.

"Modelsice" su bile začetnice talasa netalentovanih pevačica

Ivana se u razgovoru za naš portal osvrnula i na grupu "Models", čiji je bila član, i otkrila da nju i njene koleginice nisu pogađali uvredljivi komentari na račun njihovih pevačkih sposobnosti.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Mi se nikada nismo vređale zbog takvih komentara. Javno smo priznale da mi nismo profesionalne pevačice, da smo manekenke koje su počele da se bave pevanjem. Izabrane smo na kastingu i nikada nismo krile, nisu nam smetali ti komentari. Mada, u šta se sada pretvorila naša scena, 90 odsto aktuelnih pevača ne zna da peva. Mi smo bile začetnice tog talasa - kroz smeh je rekla Ivana, koja je, inače, bila jedna od dama koje će učestvovati u novogodišnjem izdanju emisije "Izvedi me", u kojoj će uskoro uživati gledaoci Televizije Pink.

D. Tanasijević

#Ivana Stamenković Sindi

#Zatvor

#pevačica

'