AKTUELNO

Pop pevačica Kaja Ostojić u razgovoru za naš portal odgovorila je na javne prozivke koleginice Ane Nikolić, koja ju je optužila da joj je "ukrala" pesmu "Direktore", a potom joj se zahvalila što ju je, kako je rekla, "spasila od antihita".

Kaja je pre mesec dana objavila spot za pesmu "Direktore", koju potpisuje poznati muzički producent i izvođač Slobodan Veljković Cobi. Prema priči Ane Nikolić, pesmu je kupila i uredno platila ona, te ne zna kako je mogla da završi kod Kaje.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pesma je kupljena, plaćena je, a ne data kapara. Peja (jedan od saradnika, prim. aut.) odveo me je da čujem "Direktore". Pozvala sam brata Marka i plaćeno je, jer je računao da ćemo raditi. Ali ne, nećemo raditi, a to ne znači da možete da uzmete pesmu i da je date bilo kome. To tako ne ide. Zapravo, ide, zato je i megahit. Hvala joj što me je spasla od antihita "Direktore", bukvalno. Katastrofišen, danke, aufiderzen - rekla je Ana za Kurir, a mi smo kontaktirali Kaju, kako bismo čuli njenu stranu priče.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kaja za Pink.rs kaže da je pesmu Cobiju uredno platila, a da s prethodnim dogovorima Cobija i drugih izvođača ona nema nikakve veze.

Ja sam pesmu platila, snimila, ekranizovala, objavila i izvodim je. Ne ulazim u ono šta se dešavalo pre mene i ko je sve za nju bio zainteresovan, kao i zbog čega je na kraju nije snimio - objašnjava Kaja, koja ne krije da je iznenađena direktnim prozivkama Ane Nikolić.

Foto: Instagram.com

Što se Ane tiče, njen komentar mi je malo bezveze i kontradiktoran je, jer, ako je već kupila, kao što kaže, zašto je to učinila ako joj se pesma nije svidela Koliko sam ja upućena, novac za pesmu joj je vraćen, odnosno njenom bratu.

Foto: Instagram.com

Na pitanje da li joj je čudno što baš Ana u poslednje vreme dolazi u ovakve situacije - najpre s Milicom Pavlović oko pesme "Provereno", a sada i sa njom, Kaja kaže:

Čim je ona u stanju da nečiji trud i rad i ulaganje bez savesti naziva “antihitom”, drugo me zaista ništa ne moze iznenaditi - zaključila je Kaja za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/N. Žugić

Autor: D.T.