AKTUELNO

Konačno priznao da je Zola bio u pravu za sve!

Nakon što je raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Miljana Kulić otkrila je da je nju i njenu porodicu bivši zadrugar i njen emotivni partner opljačkao za 10 hiljada evra, nakon čega se oglasio on.

- Sada ih puštam, videćemo dokle će da idu. Objavio sam prepiske sa Marijom, tu se vidi ko kome duguje. Došao sam na reči Lepog Miće: "Kada im ne budeš više odgovarao, bićeš najgori na svetu". Sada im više ni Ivan Marinković nije dobar - rekao je bivši zadrugar za medije.

Foto: PINK.RS/A. NIKOLIĆ/N. VUJIČIĆ/O. BOGDANOVIĆ/N. BRAJOVIĆ/A. STANOJEVIĆ/PIXABAY.COM/Z. Veljković

Macanović je na storiju objabvio i prepiske sa Marijom koje možete pogledati u nastavku teksta.

Foto: Instagram.com/nenad_macanovic

Otkrio je da je porodični dom Kulića u Nišu napustio nakon Miljaninog gostovnja sa Zolom u emisiji "Narod pita":

- Napustio sam njihovu kuću posle emisije "Narod pita", gde je Zola gostovao. Naravno da je došlo do raskida opet zbog Zole, ali neka radi šta hoće sada. Zola čovek je bio u pravu sve što je govorio u rijalitiju za njih. Ali meni je trebalo malo više vremena to da shvatim, nažalost. Sve što su radili sa Zolom, radili su i sa mnom - priča Nenad i otkriva u kakvim je odnosima sa Miljaninim ocem:

Foto: Instagram.com/nenad_macanovic

- Sa Sinišom sam bio u dobrim odnosima, ali sada je i on pao pod njihov uticaj. On čovek ne sme da pisne, jedini nema pravo glasa u toj kući.

Foto: Instagram.com/nenad_macanovic

U prepiskama možemo videti da je Macanović promenio mišljenje o porodici koju je toliko veličao, a po porukama zaključujemo da je počeo da zastupa stav Lazara Čolića Zole koji je i sam u više navrata isticao da je Mariji samo novac u glavi.

Foto: Instagram.com/nenad_macanovic

Autor: M. M.