AKTUELNO

Gaji osećanja prema njemu.

Odnos između Dragice Janičić i Nemanje Đerić Đeksona se menja iz dana u dan. Njih dvoje se čas svađaju, čas mire, ali je evidentno da jedno drugom prijaju, pa samim tim i provode mnogo vremena zajedno.

Foto: Printscreen Youtube

Dragica je pred svim ukućanima iznela da je Đekson najlepši zadrugar, a sada se poverila Sanji Stanković da se čudno oseća kada je u njegovoj blizini. Ali ni da on nije ravnodušan prema njoj i da sve uvrede koje je dobila od njega to shvata kao kompliment.

Foto: Printscreen Youtube

Meni je ovako top. Nas dvoje se generalno možemo smuvati, oboje smo nenormalni, ja to znam. On bi dobio više nego ja, jer je solo. Ta cura što ga čeka, ona ga svakako čeka pa ga čeka.
Ne vidiš svoju facu dok pričaš o njemu. Zašto ne probaš? - nagovarala je Sanja

Foto: Printscreen Youtube

Dragica je bila previše uzbuđena zbog svega što se dešava sa Đeksonom, ali je Sanji napomenula da joj ne ubacuje u glavu crv sumnje, jer će početi da se zaljubljuje u njega.

Ovako je bolje da se družimo. Ako se zaljubim slomiću ti noge. Navodiš me da se zaljubim. Ja ako se zaljubim, ja ću se smejati po ceo dan, imaćete budalu koja se samo smeje i kojoj je ravno sve do Kosova - priznala je Dragica.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU! Miljana Kulić: Daću sve da moje dete bude u dobrim odnosima sa polusestrom!

Kako je izgledao njihov razgovor i šta je Sanja savetovala Dragicu možete pogledati u snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Dragica Janičić

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'