AKTUELNO

Žestoka svađa supružnika.

Veliki šef je dodelio zadrugarima zadatak da snime film, za koji je scenario napisao Sloba Radanović, a za reditelja je izabrana Kristina Kockar. Kada je došao trenutak realizacije ovog projekta, izbila je svađa između ukućana, pa je Drvo mudrosti pozvalo Kiju i Slobu da mu objasne o čemu se radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Slobodan je pisao i očigledno ima viziju kako to treba da izgleda i tu treba da budemo zajedno i to rešimo, ne da se mešaju glumci i neki ljudi koji su iskompleksirani, jer nisu izabrani - pričala je Kija.

Kako je Drvo smatralo da svi ukućani moraju učestvovati skladno i u harmoniji kako bi zadatak bio uspešan, usledila je rasprava između Slobe i njegove supruge, jer mu je ona konstantno prebacivala da ona zna kako se radi ovaj posao jer mu je pomagala u snimanju njegovog spota i da joj smeta što je drugi ukućani osuđuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam problem sa tobom, to što ti nemaš poštovanja prema meni  u to smo se uverili kad je bio tvoj spot - prebacila mu je Kija.
Smanji svoje lične frustracije i pričaj o zadatku - prekinuo ju je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš lične frustracije kroz sve što radimo, lepo sam juče ustala i rekla nemoj da se svađamo. Nemoj da se dereš na mene, imaš li neku drugu rečenicu osim mrš, odj*bi, da pokazuješ srednji prst. Imaš 28 godina - vikala je Kristina.
Začepi! Žrtvice, neka žrtvica pobedi - besneo je Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba se iznervirao, pa predao scenario svojoj supruzi i rekao da ne želi da učestvuje u zadatku, a potom kao furija napustio Rajski vrt.

Pročitajte još: ZADRUGARI SE UHVATILI ZA GLAVU: Nisu mogli da SLUŠAJU sopstvene SVAĐE! (VIDEO)

Kako je izgledala svađa dvoje supružnika možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'