AKTUELNO

Nije ispalo sve onako kako je očekivala!

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka otputovala je prvi put u Australiju, gde ima nekoliko nastupa, a vreme između njih potrudiće se da provede uživajući u letu koje je tamo, kao i obilasku Sidneja. Melburna i drugih gradova.

Cipka je tako prvi slobodan dan odlučila da provede na plaži, ali odlazak na peščanu obalu ipak nije izgledao kako je ona zamislila.

Foto: printscreen

Uz visoke talase i crvenu zastavicu pevačica je snimila kako izgleda plaža i ipak rešila da se povuče na bezbednije mesto i uživa u pogledu uz kafu u jednom restoranu.

Foto: printscreen

Podsetimo, Cipka je nedavno istakla da je posebno srećna što će ove godine prvi put nastupati u Austaliji na turneji, a kako priznaje naporan rad koji je ulagala godinama se isplatio.

Imaću jednu turneju u Australiji i to će biti za mene jedan dug put, ali se ja neizmerno radujem. Idem prvi put u Australiju, imaću pet nastupa tamo, tako da što se tiče aviona, biće jedna duga vožnja – ispričala je pevačica koja je zbog poslednjih obaveza preskočila letovanje tokom 2023. godine.

Foto: RED TV Printscreen

Ova sezona je bila baš prebukirana sa veseljima, ali ima mesta i za klubove, svašta nešto radim. Nisam ni želela da idem na odmor, ja sam radoholik, spremam svašta nešto novo i zabavljam se svojom karijerom – rekla je Cipka ranije.

Autor: Pink.rs