AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Nekoliko nedelja unazad, od kako je dobio hladan tuš od Milene Kačavenda, Samir Ramović ne odvaja se od Žane Omnie i Vanje Živić, a mnogi komentarišu da sa Samirove strane sevaju varnice ka Omnii.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Marko Đedović je u njegovo, ali i u ime Lepog Miće dao Samiru blagoslov u nameri da osvoji srce Žane Omnie. 

S tim u vezi, ekipa portala Pink.rs stupila je u kontakt sa bivšim zadrugarom, Markom Markovićem, sa kojim je Žana, kako oni kažu, u odnosu koji nazivaju "veza bez veze".

Foto: Ustupljene fotografije

Pre svega, mogu da kažem da mi Samir po svemu do sad izgleda kao jedna skroz normalna osoba, jedan jako kulturan čovek. A što se tiče te situacije, mogu da kažem da Žana njega gleda kao druga stvarno, kao jednu zanimljivu osobu za druženje i verovatno imaju dosta zajedničkih tema za razgovor koje nisu vezane za rijaliti i apsolutno ništa više od toga nema i sigurno neće biti s' moje tačke gledišta - rekao je Marko, a na pitanje kako gleda na blagoslov koji je dobio Samir od Đedovića i Miće, rekao je:

Foto: Pixabay.com, Pink.rs, TV Pink Printscreen

- A sto se tiče tih blagoslova, može meni neko dati diplomu da sam pilot ili doktor nauka, pa nisam - zaključio je Marković kroz smeh za Pink.rs.

Autor: N. Ž.