AKTUELNO

Ne štedi reči!

Ekipa emisije "Premijera Vikend - Specijal" i reporter Nemanja Vujičić posetio je Sarajevo i rođenu sestru aktuelne učesnice "Elite" Aneli Ahmić, Situ Ahmić, koja je ekskluzivno za premijerne kamere otvorila vrata doma u kom živi sa svojom decom i Anelinom ćerkom Norom, odlučivši da stane na put svim lažima koje je u medije i javnost plasirao Anelin bivši suprug, Asmin Durdžić

- Ko je Aneli - pitao je Nemanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Aneli je žena, nije više devojka, mlađa je...Imala je neki svoj buran život. Volela je da izlazi, da putuje. Ona je vodila taj noćni život, uvek je bila naivna i povodljiva. Muškarci s kojima je bila u vezama mogli su žednu preko vode da je prevedu. Uvek se poveravala muškarcima, pričala je neke stvari koje nije trebala, tako se uvalila u problem sa aferom "kofer". Aneli nikada nije nikoga tukla, provaljivala u kuće, nije se bavila ilegalnim stvarima osim te afere, nije rastavljala muškarce od žena. Do momenta kada se upustila u vezu s njim i ostala trudna. Od tog trenutka se njen život promenio kompletno. Ona je bila uzorna žena, majka, on Noru nije hteo ni da upiše u vrtić. Bio je ljubomoran, nije joj davao da ide u teretanu. Nije imala prijateljicu, nigde nije išla. Ja nikada nisam išla kod njih, jer imam četvoro dece i ne mogu da idem, komplikovano je - rekla je Sita.

- Šta kažu najbliži o svemu tome šta se dešava, šta kažu o Asminu, kako je tvoja mama - pitao je Nemanja.

- Mama je baš loše, psihički je poprilično polomljena, treba joj odmor. Dogovaram se sa njom da ugasi telefon, nije lako da ti neko za dete kaže takve stvari, ali nije samo z anju, sada je i za mene. Svi smo poremećni. Skroz smo se vratili unazad - rekla je Sita.

Foto: Pink.rs

- Da li je moguće da nijednog momenta Asmin nije pozvao i pitao za njihovo zajedničko dete - pitao je Nemanja.

Prvo govori da je dete njegovo, pa da nije njegovo, pa zakaže DNK, pa se ne pojaviš na dva termina, cima mene da je u četvrtak ili u petak, pa se kao povukao. To je laž, on je samo isključio instagram, njegov otac je nastavio da nas blamira po fejsbuku. Njegov otac je pisao da su moja deca mentalno retardirana. Pritom, ja se o tom detetu brinem i podržavam. Ja sam rekla, ne treba uopšte finansijski pomaže. To je bedno, pretvaraš se da si neki lovator, da tvoj jedan ručak košta 100 ili 200 evra, a nisi za svoje dete u stanju da detetu obezbediš cifru novca. Danas je sve skupo, mi Nori pokušavamo da obezbedimo sve najbolje priuštiti, najbolji vrtić, privatni treninzi, garderoba, sve to košta. Ti se nisi nikada udostojio da pozoveš i da kažeš: "Evo 100 evra"! Emotivna podrška detetu, da ti nju zoveš. Pre neki dan se zadesila situacija da je pozvao svog prijatelja koji je slučajno bio gde i Nora i u tom momentu je pogledao Noru na kameru. Nema nekih emocija koliko sam mogla da shvatim, nisam prisustvovala. Stalno pita za njega, ja kažem da je na putu i da će doći i tako mažeš dete. To je monstruozno, pa i životinja se brine o svom mladunčetu - rekla je Sita, a onda se osvrnula na Noru, istakavši da je dobro, te i da je trenutno u vrtiću.

Foto: TV Pink Printscreen

Dezaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: N. Ž.