AKTUELNO

Ukućanka polako ali sigurno otkriva sve detalje iz svog života.

Nakon rasprave koja se dogodila sinoć kada se Jovana Tomić Matora naljutila zbog toga što je u filmu koji su snimili ,,Ljubav i mržnja" nije napisan njen nadimak, već samo ime i prezime, usledio je razgovor Lune Đogani i Sanje Stanković u garderoberu.

Ona je u tom razgovoru otkrila neke pojedinosti iz svog života, a između ostalog i kako je prekinula neka prijateljstva koja su trajala čak 13 godina.

Foto: Printscreen Youtube

Već nekoliko puta je pominjala svoje druženje sa Anastasijom Ražnatović i da je svaka veza sa njom prekinuta zbog dečka kog je Luna zavela nakon što je Ražnatovićeva raskinula sa njim, pa se odatle i pretpostavlja da je reč o njoj.

Ja znam da grešim, ja znam da je to moja mana. Ali znaš zašto je tako? Zbog nje! Trinaest godina smo se družile, 13 godina! Bila sam joj tu za sve, bila sam joj kao na povocu! I na kraju, ona se naljuti zbog nekoga ko više uopšte ni nije u njenom životu, zbog nekoga ko je prošlost! - priznala je Luna.

Luna je u najpopularnijem rijalitiju doživljavala mnogo neprijatnih situacija zbog čega se u nekoliko navrata i pokajala zbog svog učešća, ali je takođe priznala da joj je ovo takmičenje pomoglo da shvati neke stvari koje nije mogla dok je bila u spoljašnjem svetu.

Foto: TvPink Printscreen

Sve smo delile, ali od tada sam se promenila. Ranije sam ćutala, nisam ni znala da se svađam, bukvalno. Ali tada sam postala ovakva, drčna, samoživa... Gledala sam samo kako sebi da ugodim, samo šta meni treba, samo kako ja da budem srećna. Ja sam tek ovde shvatila koliko nisam bila fer prema mojoj Vanji. Ona je za mene radila ono što niko nije, sigurno više nego što sam ja za nju i to sam shvatila tek kada sam je, onda, videla na vratima. Samo sam joj rekla: "Hvala ti što postojiš, obećavam ti da neće više biti onako, kada izađem" - rekla je za kraj Đoganijeva.

Kako je izgledao ovaj razgovor možete pogledati u videu koji se nalazi ispod ovog teksta, a uz to i prokomentarisati da li se slažete sa njenom izjavom.

K. Ristić

#Luna Đogani

#Sanja Stanković

'