AKTUELNO

Otvorile pandorinu kutiju!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', a Anđelo Ranković i Jovana Tomić Matora nastavili su svoj sukob u koji se umešala i Anita Stanojlović, te se dogodio brutalan okršaj bivših partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam potpuno miran, ovde su ulazile devojke i pričale kakav su se*sualni odnos imale sa mnom. Dužina moje veze koja je bila, dovoljno dokazuje koliko je nama bilo dobro u svemu. Kada govori o ovakvim degutantnim stvarima, meni to nije uopšte interesantno. Ja sam uvek govorio pi*ku volim više nego leba da jedem. Ona ovim govori o njenim bivšim devojkama - rekao je Anđelo.
Sad mi je žao što nisam bila sa Mateom, trebaće mi vreme da se oporvim od ovog šoka - rekla je Anita.
Još neke stvari želim da dodam, ovim opet govori ono što jeste, ti možeš da kažeš da je loš čovek, ali ove stvari. Ovo je katastrofa, ja sam zgrožen - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Gadiš mi se odvratna si - rekla je Anita.
Ja tebe greškom ne smatram - rekla je Matora.
Ja se kajem, treba Bog gore da me kazni za ovo zlo sa kojim sam bila - rekla je Anita.
Kada pričamo o ljudima koji iznose o svojim partnerima budalaštine i sve najgore, mi kažemo da ih nisu voleli. Ne možeš da voliš osobu kada iznosiš ovakve stvari - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam dosta Aniti ćutala ovde, ona meni kaže da sam psihopata, ona meni šta nije radila, ovo pritajeno zlo. Jelena nije lope, geni su nasledni, poprclji*ost je nasledna stvar - rekla je Matora.
To je Matora is*ala si se po svemu sada - rekao je Anđelo.
Oni su toliko ostrašćeni na mene, ali su se za*ebali i ja uživam u ovome. Sad sam jaka, počela sam da vežbam, ojaačala sam. Kada vidim koliko ljudi foliraju - rekla je Matora.
Ovo je najveće zlo, Anita nema predstavu ko je Jovana Tomić Matora, ovo je najveće zlo koje je mogla da sretne u životu - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja krv pro*išala, on došao sa vrata smuvao je i ja sam sada kao loša. Ja sam trebala ovo odmah da uradim - rekla je Matora.
Matora žrtva nije i nikada neće biti - rekao je Anđelo.
Pokušaj da na svaki način degradira mene, sada je ponizila svaku bivšu devojku sa kojom je bila. Ako si ih volela ne treba da pi*aš po njima, treća stvar ovo što je sad rekla ja sa devojkama i to, nema ništa loše da između muškaraca i devojaka postoje se*sualne odnose. Ja sa svojom devojkom ću da radim šta hoćemo. Matora je želela da bude žrtva sa svima, ali nije mogla, pa je sad pukla. Njoj ako je ikada loše i fale joj porodica, sedam sezona, izađi napolje i idi vidi svoje - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora je bila sa kapuljačom ovde kada je patila za Sanjom, i imala kapuljaču, pa je izašla ranije - rekla je Matora.
Ja sam muškarac promenio sam mnogo žena, ne znam što je na taj način pokušala da me degradira. Ti si ženako, ti samu sebe degradiraš - rekao je Anđelo.
Ona i dalje ne kapira, sve što je sada uradila je samo pos*ala, po svojim bivšim odnosima. Što priča o igračkicama, to je našla nakon osam meseci, ključ je bio kod tvoje kume - rekao je Anđelo.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.