AKTUELNO

Razvezao jezik!

Radomir Marinković Taki oglasio se za Pink.rs, pa prokomentarisao aktuelna dešavanja u Beloj kući. Naime Taki je dao svoj sud o odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, za koje nije imao nimalo lepe reči. Naime Taki smatra da je Aneli zapravo Majin fan, a šta je još rekao, pročitajte u nastavku.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ; INSTAGRAM.COM

To su obični foliranti, dve bitange koje su se našle, Maja ima herca da kaže šta drugi misle. Nikad u životu Maja ne bi bila sa njim. To je bila najveća ljubav, ovo su sad ljudi fanovi koji su gledali rijaliti. Ona je Janjušu prišla ljudski, a on je jedno zlo koje je to iskoristilo. On je čovek monstrum - istakao je Taki.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ; PINK.RS

Taki se osvrnuo i na bivšeg zeta Filipa Cara, te ga ni malo nije štedeo već je žestoko osolio po njemu.

Taj Ološ iz Crkvenice koji se plaši mačke joj je prišao nakon njenog ljubavnog brodoloma sa Janjušem. Maja je tad bila povređena i zaljubila se u tog ološa. Kakva mu je žena? Šta će za nju da kaže, a to priča za Maju. Sve najgore mislim o njemu, neću da mu dajem na značaju nije vredan ni ime da mu spomenem - poručio je Taki.

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ, N. ŽUGIĆ

Taki nije mogao da ostane imun na sukob Anite Tomić i Maje Marinković, te je u svom stilu pozkačio Tomićevu.

Od njenih ranih radova do najnemoralnije devojke koja je na dan venčanja varala svoju ženu ne bih pričao - otkrio je Taki.

Autor: N.P.