AKTUELNO

'Mali je ovo grad u njemu sve se zna!'

Voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Nenada Aleksića Ša , koji je ovom prilikom razvezao jezik o odnosima u Beloj kući.

Čujem da ste se posvađali malopre ti i Miona - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To ti je sigurno rekla Milica, ona bolje da gleda svoju vezu i svoje probleme. Oni svaki dan imaju svoje probleme, Terza je sjajan momak, ali ona stalno pecka - rekao je Ša.
Milica kaže da ti degradiraš Mionu i skačeš kada se njih dve svađaju jer Miona ne može sama - rekao je Darko.
Ne mešam se ja, nego Milica kad krene svojim uvredama, da udara na moral jer Miona nikada ne vređa, Miona na neki šmekerski način ih spusti i pomene im stvari koje su radile, tako da tada moram da se umešam - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti deluje sve kao rat između ljubavnih parova? - upitao je Darko.
Ja moram stavrno da izdvojim Aneli i Janjuša, Anitu i Anđela i Mionu i mene gledamo svoja posla. Drugi parovi zabadaju nos u tuđa posla, nas niko ne zanima i ne vodimo nikakve ratove. Ja nikog prvi ne napadam, mi samo oddgovoramo.
Da li veruješ u Borine priče da je Teodora bila u društvu Ere Ojdanića? - upitao je Darko.
Bora je moj drugar, on je toliko šmekerski neke stvari uradio i provukao a da niko nije izvalio. Ja verujem njemu on je moj drugar, mali je ovo grad u njemu sve se zna, samo sam ja neko kog to ne zanima. Mene Bebica zove dekica, dekica, kako onda podnosi što je Teodora u društvu dekica - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš pozdrave Nadice Zeljković - upitao je Darko.
Ma daj, to što se ona druži sa mojom bivšom, pa neće da komentariše Mionu to je druga stvar. Baš mi je nekako bilo ono, hoće da me uvredi , ali nema argumente - rekao je Ša.
Vidim merkaš pevačice - rekao je Darko.
Pa Miona jeste ljubomorna, ali ona kao iskusno perfidno komentariše, ona nikad neće da prizna. Kaže da nije mislila u tom fazonu , ja joj verujem. Ne znam odakle je znam, stvarno sam jedno sat vremena razmišljao, Mionu jeste to uvredilo, jeste kretenski da Mioni spomenem da ide kod nje da je pitam. Hoću vezu sa jednom devojkom i to je to - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš Anđelino pismo? - upitao je Darko.
Mislim da je to trebalo da uradi, ali da treba i za crnim stolom. Gledam da roditelji i ako misle da nije dobro za njihovo dete, mislim da nije dobro tako surovo da reaguje, da se neko odrekne deteta neće nikada. To je tvoja krv, ja da sam otac, kako god šta god, moje je dete. Svako treba da bira svoj put i da radi ono što ga čini srećnim - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.