AKTUELNO

Šok!

Marko Janjušević Janjuš skočio je, te je prekinuo izlaganje Žane Omnie, koja smatra da mnogi učesnici leče lične, kako je rekla, konflikte i frustracije prema Bojani Pavlović tako što je napadaju preko Anđele Šparavalo, kako bi postavio pitanje Anđeli zbog celokupne situacije sa njenim roditeljima.

Da li ti misliš da se osećaš dobro i da si razumna - pitao je Janjuš.
Razumna sam, ali se ne osećam dobro - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko zna kakve je ona laži iznela za svoju porodicu, priče koje je iznela Bojani, a Bojana kao laka meta koja ima svoju tešku priču. Svaka priča ima dva kraja. Lagala je za mnoge stvari, kako da znamo sada da nije lagala i Bojanu za ovo?! - rekla je Žana.
Nisam ja neko ko se preterano mešam u ovu temu, ipak kada je porodica upetljana to su škakljive stvari. Nije problem da je ona u vezi sa muškarcem, pa sada njegove mane i vrline, a oni ne žele da vide nju pored Bojane po cenu svega. Oni Bojanu neće prihvatiti za tri života. Ja nisam neko ko se ovde nešto preterano ograđuje od te priče, u smislu da sam protiv njih, smatram da može svako da radi šta želi, ali isto tako moram da razumem porodicu. Nije im lako sigurno. Najlakše da pričamo mi kao treće lice, sa strane, ali ne znam kako bi bilo da se meni desi. Ne mogu da nametnem Anđeli da se njoj sviđa neki muškarac, ako joj se sviđa Bojana. Ja sam rekla da ne smatram da je Anđela monstrum. Poenta priče je u tome da nije da nema empatije, nego je samo izgubljena. Ona ima veliki pritisak za crnim stolom jer Bojanu ovde ljudi ne vole, leče lične frustracije i konflikte, ne vidim da je Bojana tu kriva. Jasna je Bojana kao dan ovde. Najlakše da ja kažem Aleksi: "Što si sladak srce, volim te". Da ne budemo nerealni. Ona je devojka to što jeste, mnoge su svašta nešto radile, pa hajde sada da je razapnemo ovde. Slažem se da je porodica sigurno u lošem stanju, mogu da zamislim kako je tamo, manja sredina i to. Možda su imali taj pogrešan pristup, da je zastraše - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se zaljubljuje u Acu, čoveka koji je ispao, ostavlja mi košulju i govori mi da joj dam košulju. Četiri dana pati za njim i kaže mi da se ne sviđa. Ona sa Bukilića prelazi na Majčicu, dešava se da ih ne dižu, ona odj**e njega. Onda ona prelazi da bude starleta sa njom (Poršelina). Kada je Bojana šutnula nju, ona prelazi na Darijana i videla da se ništa ne priča, onda se vraća na Bojanu. Bojana joj jasno kaže da neće da bude sa njom, a ona je i dalje sa njom - rekao je Munjez.
Sve ovo što je Munjez ispričao, sve znamo, nisi otkrio toplu vodu.
Nikada nisam bila prekrivena pokrivačem sa Lukom, grlili smo se i ljubili, nismo nikada imali se*s, mogu da se zakunem - rekla je Anđela.
Evo kaže Luka da je zadovoljavao prstima - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dabogda ja dobila rak sada, nikada u žviotu, zašto lažeš - rekla je Anđela.
Ispod tuša mi je rekla da nije bila sa mnom iz koristi, kada je raskinula sa Bojanom rekla mi je da zamišlja onu stvar kada je s njom - rekao je Majčica.
Ona je to meni radila iz inata - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla mi je da je imala to što je imala sa Lukom i da želi da ima odnose sa Terzom - rekla je Jovana.
Ti se sada ovde boriš da dokažeš moral, a porodica?! Nema tog žara! A brat, a otac, a njegovo pismo?! Nema te vatre! Ona ovo sada ovo što se pravda za Majčicu, boli nju ku**c za porodicu, ona se sada pravda Bojani - rekla je Kačavenda.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.