AKTUELNO

Fotografija popularne pevačice izazvala buru na internetu, svi se pitaju šta se desilo.

Tea Tairović osim, dobrog glasa, na svojim nastupima pokazala je plesno umeće i zavodljivo telo. Na društvenim mrežama veoma su popularni snimci na kojima se vidi kako Tea igra, a svi se slažu u jednom, da ona ima atribute za poželeti. Međutim, izgleda da je na jednoj fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama imala problem s dekolteom, zbog čega su je mnogi komentarisali.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Fotka koja se pojavila na društvenim mrežama mnogima je privuka pažnju, a na njoj se vidi Tairovićeva sa otvorenim dekolteom. Jedan od korisnika postavio je pitanje:

- Ja ne znam je l' ovo treba da izgleda ovako, ali mi izgleda kao da su joj s*se od plastelina zalepljene - napisao je jedna korisnik na pomalo neobičan izgled Teinih grudi.

"Kuku, crna Tea, šta je ovo?!", "Svaka svoju politiku vodi", "Šta joj je sa si**ma", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Da li zbog poze ili pokreta koji je pravila, deluje da joj se levi silikon "pomerio", zbog čega su se tviteraši pitali "da li ovo treba da izgleda ovako", ali i poredili njeno poprsje s "muzejem voštanih figura".

Autor: N. Ž.