AKTUELNO

Supruga voditelja Ognjena Amidžića, Mina Naumović porodila se danas i na svet je donela dečaka, kojem su dali ime Perun.

Mina je bila veoma aktivna tokom trudnoće, pa se tako redovno oglašavala na svom Instagramu, što je uradila i nekoliko sati pred porođaj.

Naime, ona je tokom noći primljena u porodilište, a pre toga na storiju je podelila svoju fotografiju iz stana.

Foto: Instagram.com

Ognjenova izabranica je pozirala dok je ležala na kauču, u širokoj majici, a u prvom planu trudnički stomak.

Mina se i našalila na svoj račun, a već tokom noći se i porodila i na svet donela dečaka.

- Ok i dalje trudna - napisala je Mina nekoliko sati pred porođaj.

Inače, Mina je nedavno u svojoj objavi na Instagramu napisala da će "roditi ćerku" i tako zbunila sve kada se danas pojavila vest da su dobili sina.

Foto: Instagram.com/callmenaumi

- Ja ću roditi ćerku i neće biti tuđa sreća nego moja i kuća i nikad tuđa večera, nego moj doručak. Biće svoja, neće ličiti ni na oca, ali ni na mene. Sakriću od nje sve bajke u koje sam ja verovala i stvoriću joj nove. Počinjaće sa nema princa, a ako ga jednom ipak nađe biću srećna. Moja će ćerka biti šta poželi, udata i neudata, majka i nerotkinja, i ja ću nositi njenu sliku u novčaniku. Oslobodiće i mene svojom slobodom i nikada neće biti tuđa radost, nego moja. Pod rebrom nošena, od zvezda prošena i rođena. Da bude šta želi sebi samoj. Zvaće se Zora i svitaće. Svitaće uvek tamo gde je ona - pisalo je nedavno Mininoj objavi.

Autor: N. Ž.