AKTUELNO

Domaća javnost trenutno ne prestaje da spekuliše o braku glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića.

Prema pisanju domaćih medija, njihov odnos je na klimavim nogama - šuška se da se razvode, ali se ni glumica, ni proslavljeni sportista o tome još uvek nisu oglasili.

Jelisavetu smo ranije mogli da vidimo kako u javnosti bodri svog supruga na utakmicama, zajedno sa njihovom decom, a nedavno su oboje bili i na privatnoj proslavi povodom rođenja sina našeg poznatog glumca Miodraga Radonjića. Radonjić je 7. marta 2024. godine, u jednom lokalu u Beogradu, okupio najbliže prijatelje i saradnike, a tu se našao i poznati bračni par. Svi su se zajedno veselili i slavili rođenje malog Teodora, kada su nastale fotografije koje su potom osvanule na profilu mladog glumca Pavla Mensura, ujedno, to je i poslednji put da su viđeni zajedno negde u javnosti.

I Teodosić i Jelisaveta bili su poprilično veseli, a na drugoj fotografiji u objavi ispod, vidimo da su bili za istim stolom. Oko njih su i kolege Miloš Trojpec, Pavle Mensur i Denis Murić. Ipak, na fotografijama koje su objavljene javno, njih dvoje nisu pozirali zajedno, već svako odvojeno sa prisutnim društvom.

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš venčali su se u Beogradu, 25. juna 2017. godine, u restoranu na Topčideru.

Autor: pink.rs