AKTUELNO

Iskren do koske!

U narednom video snimku prikazana je još jedna kompilacija odnosa Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, koju možete pogledati OVDE, a voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je sa Stanislavom Krofakom o svim dešavanjima.

Slušao sam te maločas i negodovao si: "Nije mi jasno i nije mi realno da moram da pričam o vezi svoje devojke i njenog bivšeg dečka" - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, da smo kod kuće, to bi bilo zabranjeno, a ovo sada, slušam kako im je bilo lepo i sve to, jezivo mi je...O njihovoj vezi sam stekao utisak da nije bila sjajna, pričala je meni i Marku i svima da nije bilo tako. Kada je stiglo to hipotetičko pitanje, mi smo bili u fazi muvakanja. Kada si često sumnjala da te vara, laže i maže, to je njoj po logici bilo to je to. Javno je rekla da nisu u vezi, pa smo ušli u vezu - rekao je Ša.
Zbog čega ima potrebu da drugačiju priču priča za stolom - pitao je Darko.
To zna i Marko, zna i Žana i svi sa kim je pričala. Postoje ti neki detalji, što ona i ja znamo, ali je to njihovo, ja se u to ne mešam da ne ispadnem budala...Tako da, sve što je pričala, tako je, jer da nije, zašto bi neko izašao iz odnosa?! Njena izlaganja su katastrofalna, evo već pet dana je prema meni top, ono što sam oduvek i tražio. Lepo nam je van tog stola - rekao je Ša.
Da li osećaš da je to sada iskreno i spontano ili zbog kritika - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam da je iskreno. Verovatno taj prvi nalet, to je nju razludelo. Dečko je bio tu do novembra kada je taj poslednji pokušaj bio da dopre do nje, posle toga smo ušli u vezu, posle toga nema da je pokušao da dopre do nje. Nisu samo to te prozivke, ali sama Miona je razlog što je ovde. Kao: "Uzdrmaću im vezu...". Možda je njoj uzdrman ego, pa samo to kuliranje. Ja sam sklopio kockice, moj razvod, taj detalj na razvodu, pa to u čemu su on i moja bivša supruga, njega neko čeka. Sam je rekao ljudima u pabu da možda ima nekoga ko ga čeka napolju. Njoj je bio cilj da mene možda uzdrma, njemu nju...Meni ti lažni mafini i lažne podrške ne piju vodu - rekao je Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.