AKTUELNO

Sasula joj sve u lice!

Nakon što su gledaoci pitali Kristinu Kockar zašto je drčna u odnosu prema trudnoj Miljani Kulić i zašto nema poštovanja prema stanju u kome se nalazi njena cimerka, došlo je do svađe između Kije i Miljane.

Foto: RTV Pink

Brecnula si se na Anu da ne masira Miljanu, već da je masiraju Luna i Sloba. Ana je u čudu izjavila: "Pa trudna je", a ti si na to rekla da je Ana poslednja koja treba da je masira. Kako te nije sramota da budeš bezdušna prema trudnoj ženi? - glasilo je pitanje.

Miljana Kulić se zahvalila Ani Korać na masaži i rekla kako je Kristini Kiji Kockar često davala svoje stvari, kao i da ju je pogodilo što ova zadrugarka tako priča iza njenih leđa.

Foto: RTV Pink

Ti si ta koja pravi klanove! Ko si ti?! Vodi računa i kukaj zbog tvoje tužne sudbine! Treba da te bude sramotra. Jako si zla! Jako si bezobrazna! Sloba i Luna nikada, ali nikada, meni nisu rekli da idem kod Kije - rekla je Miljana i dodala:

Foto: RTV Pink

Ti si toliko zla! Nije čudo što se kaže da se otrov čuva u malim bočicama! Ko je Kija da se meša i govori bilo šta Ani?! I da ona to prebaci i tako da kaže, sram te bilo, od tebe čovek nikada! Luna je 1555 puta bolji čovek, Sloba takođe! Ti si jedno đubre malo, imala sam visoko mišljenje o tebi! Ti nisi žrtva, ti si g*vno! Koga pravi budalom, leži tu sa muškarcima po krevetu! Ona je jedna f*njara! - izjavila je trudnica.

Foto: RTV Pink

Nakon ovoga nastala je velika svađa između kako Miljane i Kristine, tako i između Krstine, Lune i Slobe, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipovima koji se nalaze ispod ovog teksta.

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'