AKTUELNO

Mnogo poznatih lićnosti sa javne scene svojim dolaskom uveličale su Milanov rođendan i govorile o njihovom prijateljstvu.

Gde je aktuelno dešavanje u gradu – tu su i kamere emisije kratke forme o poznatima „Whatzuuuuup“ koja se emituje na RED TVu. Ovog puta kamere „Whatzuuuup“-a zabeležile su slavlje popularnog voditelja „Elite“, Milana Miloševića povodom njegovog 47. rođendana.

Milan je dočekao goste u zlatnom odelu, a nismo mogli da ne zapazimo i zlatnu rođendansku tortu prekrivenu novčanicama.

Foto: Pink.rs/N. Šolaja

„Ponosim se svojim godinama. Proslavljam 47. rođendan. Večeras kada budem duvao svećice poželeću isto što sam poželeo za Novu godinu – kuću u Vincima i dobrog Džipa. Šalim se – samo neka je zdravlja, sve sam ostvario što sam želeo. Radim posao koji volim na najjačoj televiziji, a što se privatnog života tiče – samo da smo zdravi i da mi majka poživi još koju godinu, jer samo nju imam. Najdraže godine su mi bile godine detinjstva kada sam se mučio. Retki su bili lepi trenuci, ali se samo njih sećam. Kada sam kod svoje kuće, sa svojim prijateljima – potpuno sam drugi Milan Milošević nego kada se upale kamere. Kako zakoračim na scenu – postajem druga osoba. Pričao sam sa starijim ljusima sa javne scene i rekli su mi da ko to ima urođeno je jako dobro. U suštini sam znao da ću se kad tad vrtatiti na TV PINK. Ne mogu najbolji bez najboljih. A Balkan gori, već je izgoreo. Rođen sam prvog aprila, na Dan šale. Kažu da sam ja napravljen iz šale, majka je htela da me abortira – a komšinica je zamolila da me ostavi, jer ću joj ja možda biti spas u životu, kao što jesam. Ona je poslušala i rodila me baš na svoj rođendan. Bio sam joj rođendanski poklon.“ – rekao je Milan.

Foto: Pink.rs/N. Šolaja

Brojne zvanice iz javnog života, kao i Milanove kolege došle su da budu deo njegovog divnog dana, a Milan je ovog puta pravio slavlje samo za najuži krug svojih prijatelja.

Foto: Pink.rs/N. Šolaja

Ana Radulovič, Sanja Stanković, Bora Santana i Milica Kemez samo su neki od gostiji koji su uveličaliMilanov rođendan i govorili za RED TV kamere. Ako ste propustili ovo izdanje emisije „Whatzuuuuup“ na RED TV Youtube-u imate priliku da emisiju pogledate u celosti.

Autor: S.P.