AKTUELNO

Nakon 22 godine braka modna kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović su odlučili da se razvedu, a od tog trenutka u javnost isplivavaju detalji njihovog odnosa.

Haris Melina su nedavno završili u policiji jer je ona upala u njegovu kuću na Senjaku u kojoj su nekada živeli zajedno sa decom - sinom Kanom i ćerkom Đinom. Ipak, nakon razvoda, Melina se odselila, a Haris je sa decom ostao da živi u vili. Pevač je otvoreno za emisiju "Scena" pričao o razvodu sa Melinom Džinović, a nakon njegovog intervjua u kom je otkrio intimne detalje odnosa, modna kreatorka je upala u kuću na Senjaku i, kako je pevač izjavio, verbalno ga napala. Nakon svega završili su u policiji, a kako piše Blic, Melina umire od sramote zbog svega što se dešava.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić, E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Melina priča prijateljima da umire od sramote, da ne veruje šta joj se dešava. Stalno ponavlja: "Rodila sam mu decu, normalno da mi je davao pare", rekao je blizak izvor za Blic.

Haris je podsetimo u velikom intervjuu za Blic istakao i da je Melini kupovao skupocene stvari.

Foto: E-Stock

- Bilo je tu iskorišćavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše bolela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: “Hvala ti ljubavi”... To moraš i da pokažeš nekim delima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako košta tašna 5000, da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen.

Autor: pink.rs