AKTUELNO

Učesnici nikad suroviji!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Voditeljka je Ana Radulović. Darko Tanasijević postavio je sledeće pitanje Jovani Tomić Matoroj.

Rekla si da Ša ima pogrešnu percepciju i da je uvrzao neku priču u glavu. Šta si mislila pod tim - upitao je Darko.
Tu bi samo dobio on. To mu pričam od početka. Šta god da odluči, biću tu. I on je meni govorio kako jeste. Pokušavam da mu objasnim da i on greši. Ili će biti totalni raskid ili će ostati zajedno, treća opcija ne postoji ili će se totalno razludeti. Mučno mi je da ga gledam takvog. On iz te ljubavi, rade takve stvari. Samo još više produžava sebi agoniju. Mora da pusti, doneće mu samo dobro. On u jednom trenutku kaže ono što svi vidimo. - rekla je Matora.
Vi bi voleli da kažem ono što vi hoćete. Ja mislim da ona mene voli i da će sve biti okej - ubacio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On želi da veruje da će to uspeti, ali mu nisu jasni postupci, kao svima nama. Ja njega ne vidim srećnog. Ne zaslužuje da gubi svoj novac i zdravlje. Želim da ga vidim srećnog, biću tu šta god odluči - rekla je Matora.
Biću najsrećniji kad ona saseče ovu glupost - dodao je Ša.
Kačavenda, kako je tebi zvučala ona Mionina priča o veridbi - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta novo da dodam, zna se moje mišljenje o Mioni. Gledala sam ovih dana i razmišljam ko koga ovde zeza. Ne znam kako ovaj čovek još nije dobio moždani udar. Imam utisak da nju boli uvo. On nije svestan sebe. Ona neće ovo preseći, devojka je meni apsolutno nejasna. Nije mutava. Osećam se kao debil, kao teletabis. Dovodimo Ša u situaciju da priča o Vanji, čovek je otišao da se razvede. Ona je uvela Vanju - rekla je Kačavenda
Ona neće da seče, jer se ovo seče prosto k'o pasulj. Ovo je pišijada, nema nejasnoća kad je Ša u pitanju. Ona je po meni folirant, mufljuz, boli je k*rac. Izdaće jednog, izdaće i drugog - rekla je Kačavenda.
Ko je bio loš, ćao, novi dečko - ubacila se Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova ispade p*čka kosmička bre, ajde bre mrš u p*čku materinu. Boli me d*pe šta ona priča o sebi ovde, imam pravo da komentarišem. Ona priča o Majinoj mestruaciji, da li su imali seks. Njoj to smeta i oseća to kao prozivku. Ja bih pojela nekog za svog partnera, bivšeg bih oduvala. Nadam se da ljudi ovo sve vide. Mnogi ovde ćute zbog Ša, ja ne. Ludilo mozga, blam, sramota - rekla je Kačavenda.
Ša koji čeka da ona preseče, a nikad neće. Rekla sam mu ne možeš svake godine da se zaljubiš u decu. Tvrdim ti da bi sutra otišla na Rajsko, da se izvadi iz ovog odnosa. Ima m*da pauka. Odvratno mi je, kraj priče. Prevarant si i smrad si - rekla je Kačavenda.
Ti si izdala nekog posle 27 godina. Nije tačno za Rajsko ostrvo, apsolutno ne bih išla.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: I.S.