AKTUELNO

Dogovorili su se da se ona ne pojavljuje u javnosti, ali ona nije mogla da se sakrije od nas.

Pevač Lepi Mića, koji je jedan od najpoznatijih rijaliti igrača u domaćim  rijalitijima, trenutno boravi u "Zadruzi", najgledanijem šouu ove vrste u regionu.

On je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku, pa mnogi u Beloj kući izbegavaju da uđu u konflikt s njim, jer znaju da je spreman na sve.

Foto: RTV Pink

Ipak, on je nekako uspeo da sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa smo samo upoznali njegovu ćerku Saru, koja je tek od očevog ulaska u "Zadrugu" odlučila da da izjavu za domaće medije, dok je njegova žena Snežana ostala nepoznata javnosti.

Foto: Pink.rs

Kako je upravo Sara otkrila, to što Snežana ne dolazi da gostuje u emisijama i to što ne daje izjave za medije zapravo je deo dogovora između njenih roditelja.

Foto: Pink.rs

- Moja majka se ne pojavljuje po medijima i ima takav dogovor sa mojim ocem. Ona se slaže sa tim da on uđe u rijaliti ako želi i da se bavi time, ali pod uslovom da se ona ne eksponira u medijima. Ona njega naravno podržava i prati rijaliti, ne može a da se ne nervira, a njemu uvek kaže svoje mišljenje - otkrila je Sara u jednom intervjuu za Pink.rs.

Ipak, paparaco portala Pink.rs ugledao ju je na ulici, a ona nije ni primetila da smo joj za petama.

Foto: Pink.rs

Ona je neko vreme stajala na autobuskom stajalištu čekajući, kako se činilo, autobus, ali je po nju ipak došao taksi kojim se odvezla u nepoznatom pravcu.

Autor: D. T.; V. T.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#supruga

'