AKTUELNO

Najstroža kazna zbog agresije koja je u Beloj kući zabranjena.

Jelena Krunić u toku današnjeg dana nasrnula je na Nadeždu Biljić i zbog toga je diskvalifikovana iz rijalitija. Vest o Jeleninom izbacivanju zadrugari su saznali nakon što je im je stiglo pismo.

Foto: RTV Pink

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari, u Zadruzi je fizičko nasilje strogo kažnjivo! Kako je Jelena udarila Nadeždu, bili smo prinuđeni da je kaznimo najstrožom kaznom. Jelena je kažnjena diskvalifikacijom i napustila je Zadrugu! - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Meni ništa nije! Da se ne sekiraju moji roditelji! Ja se ničega ne sećam! Samo se sećam da sam jeleni viknula: "Jelena stani!". Stop nasilju! Žao mi je Nadežde! Devojka je najgore moguće prošla! Jeleni nije trebalo ovo - rekla je Miljana koja je bila pored Nadežde u toku svađe sa Jelenom.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon čitanja pisma ukućani su počeli da komentarišu sve ono što se desilo, a zatim im je pušten snimak svađe Jelene i Nadežde. Po završetku video-priloga Nadežda se rasplakala.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i svakog ponedeljka ukućani rijaliti programa "Zadruga" odlaze u kupovinu. Po povratku iz iste dolazi do raspodele namirnica sa spiska svakog zadrugara, a tako je bilo i ovoga puta, međutim u toku podele došlo je do svađe iz koje je deblji kraj izvukla Nadežda Biljić.

Foto: RTV Pink

Jelena Krunić nije bila zadovoljna stvarima koje je ugledala u svojoj kesi, pre svega jer nije našla musli koji je tražila, pa je odmah otišla kod Nadežde Biljić koja je sa još četiri zadrugara išla u kupovini danas, kako bi čula zašto nije dobila ono što je tražila, a zatim je nastala svađa u koju je bio umešan i Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

Gde mi je musli? Je l' Nadežda? Šta ću ja da doručkujem narednih sedam dana?! K*rac moj?! Šta da radimo za musli? Ne mogu sa tobom normalno da pričam! - vikala je Jelena.

Foto: RTV Pink

Zato što su mi oni dali manje para! Dođi sa mnom normalno da pričaš! Ma puši k*rac - rekla je Nadežda Jeleni u toku rasprave.
Šta si rekla? Je li, šta si rekla?! Mamu ti j*bem! Ja da pušim k*rac?! - nervozna je bila Jelena.

Foto: RTV Pink

Nakon ove rečenice, došlo je do fizičkog kontakta koji je izazvala Jelena Krunić, a obezbeđenje je odmah izvelo ovu stanarku iz Bele kuće kako bi sprečilo veći incident. Nadžeda je nakon ovoga ostala da sedi, a Miljana Kulić počela je da se žali kako je boli stomak. Pevačica je posle nekoliko minuta ispričala detalje svađe sa Jelenom Krunić.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sve ok! Mogu samo problem da imam napolju. Ja prelazak na crvenom na pešačkom ne smem da imam, a kamoli agresiju! Pravi primer jedne dame. Ona je samo čekala mene da pika. Već danima! Problem je bio musli što nisam uzela. Nisu mi dali tačno para. Cene nisu bile iste - pričala je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Video sam ja kada se one svađaju! Nije mi bilo u glavi da će doći do ovoga. J*bi ga, trebalo je to da prećuti! - rekao je Lepi Mića.

Sve što se dešavalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. Kuvekalović

#Jelena Krunić

#Nadežda Biljić

'