AKTUELNO

Ova odluka im je najteže pala!

Stručni žiri koji je sa zadovoljstvom bio deo najgledanijeg projekta imao je priliku da daje svoje komentare na nastupe koji su skoro svi zadrugari pripremili kako bi izdominirali na sceni.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dara Bubamara, Maja Nikolić, Dragan Marinković Maca, Damir Handanović i Karamela imali su i te kako težak zadatak, a do samog kraja glasanja bilo je neizvesno ko će poneti titulu najboljeg imitatora.

Žiri se i u toku glasanja dvoumio kome će dati najveći broj glasova s obzirom na to da su mnogi takmičari bili sjajni, kako to oni kažu, ali konačna odluka je pala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, u toku glasanja Dragan Marinković Maca nije bio raspoložen da sačeka do samog kraja, pa je u toku glasanja napustio Zadrugoviziju.

Prema glasovima žirima, titulu najboljeg imitatora koji je oduševio ne samo njih već i širi auditorijum je Miljana Kulić sa 41. poenom osvojila nagradu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Počastvovana sam što sam bila učesnica. Ja kada pogrešim hoću da se izvinim. Većina ljudi mi je rekla da si ti rekla za mene da sam imbecil i da sam luda. Na pravdi Boga sam napala ženu, ako to nisi rekla, molim te izvini - izvinjenje koje je Miljana uputila Maji.

Pored žirija i novinara, pravo na svoj glas imali su i svi gledaoci putem društvene mreže ,,Fejsbuk", a njihova odluka bila je da to budu Kristina Kockar i Gordana Džehverović, sa 55% glasova, a koje su osvojile 3000 dinara.

Foto: Zadruga - RTV Pink

A putem sms glasova, najveći broj od čak 39% Luna Đogani i Sara Reljić bile su pobednice koje su osvojile 10 000 dinara i zlatiborac paket.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugovizija

'