AKTUELNO

Otvorili dušu za Pink.rs!

Pred samo gostovanje u emisiji "Zadruga - Porodice zadrugara" kod voditeljke Katarine Nikolić, ekipa portala Pink.rs razgovarala je sa gostima ove emisije među kojima su, između ostalih, bili Slavica Biljić, majka Nadežde Biljić, i Neša, brat Mikija Đuričića o kojima ovih dana bruje milioni gledalaca.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Nadežda i Miki imali su žestoku akciju, koju su prekinuli istog trenutka kada su primetili da ih snima kamera. Neša Đuričić rekao nam je da prihvata "snajku", ukoliko se za nju bude odlučio njegov brat, dok je Slavica Biljić za Pink.rs izjavila da nije očekivala da će njena ćerka biti toliko intimna sa Mikijem, ali da ćerku podržava u svemu.

Foto: Printscreen Youtube

S obzirom na to da nam je u jednom trenutku Neša Đuričić rekao kako Miki nikada, nakon izlaska iz rijaliti programa, nije gledao svoje predstavljanje u istima u kojima je bio učesnik, nas je zanimalo da li misli da će Đuričić pogledati snimak vrele akcije jer ih ranije nikada nije imao pred kamerama.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Hteo to ili ne, mora pogledati. Ja ću mu prvi pokazati, čim ga budem video. Po meni, to nije toliko strašno. On je muško, nema devojku, čovek je slobodan, desi se, sedam meseci je tamo, emocije su pojačane - rekao nam je Neša i dodao:

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Ja Nadeždu mnogo gotivim. Deluje mi da je devojka boem. Da bi dala za svakoga život, tako mi izgleda. Ima našu podršku. Miki kako odluči, mi smo svi za - rekao je Neša.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Miroslav Miki Đuričić

'