AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U okviru emisije "Premijera - vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić posetio je Zrenjanin, rodni grad zadrugara Slobe Radanovića i Kije Kockar. On je razgovarao sa stjuardesinom majkom, Nadicom Zeljković, koja je otvorila dušu i pričala o mnogim stvarima koje interesuju javnost.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo na šta se ona osvrnula bio je Kijin odnos sa ocem, kao i priču o DNK testu za utvrđivanje očinstva koji je stjuardesa uradila:

Na početku, kad sam ja nju rodila, on je bio pozitivna ličnost i otišao je iz njenog života bez loše namere, udaljio se i od mene i od nje. Otišao je da malo vreme više provodi po kafanama, bio je boem, čovek dobar za sve, samo za nju u nekom momentu nije - rekla je Nadica i otkrila šta je pozadina priče o tome da Kija navodno sada želi DNK test - To je Kija tražila kad je imala 21. godinu zato što su kolale priče po gradu, on je u svom boemskom životu pričao šta ne treba, a ona ali i on su hteli da zapuše usta onima koji su to prepričavali, iako je sam počeo to. Znao je da kaže nešto pa da posle kaže da to nije trebalo da uradi. DNK je urađen, original dokument postoji i legitiman je.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo se komentarisao i Kijin odnos sa maćehom, a jedna gospođa iz Zrenjanina otkrila je da je Nadica bila ljubomorna na suprugu svog bivšeg muža, pa da su zato nastajali problemi:

Meni je jako drago što je u dobrom odnosu sa maćehom, što se videlo i na sahrani. Ona je dala podršku Kristini u najgorem trenutku, na groblju, na sahrani. Ona je dama, gospođa koja živi u inostranstvu. Ja nisam stigla da joj izjavim saučešće, jer nisam mogla da priđem od obezbeđenja - rekla je Nadica i dodala da nije videla kada je Slobin otac izjavio saučešće Kiji, ali da je za to čula i pozdravlja njegov gest.

Poslednjih nekoliko nedelja čini se da su se osećanja kod Slobe promenila, te da bi sada želeo da se pomiri sa Kijom, a njena majka otkriva šta misli o svemu tome:

To je vrlo konfuzno, kod njega su izgleda proradila osećanja prema Kiji, pa prema Luni, volela bih da se izjasni i on, volela bih da je malo odlučniji. On jednostavno ne može da se otrgne od osećanja prema Kiji, a nije fer da se ne izjasni na kraju, ipak su to dve žene... - zaključila je Nadica.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO DO SADA NIKO NIJE ZNAO: Boban Rajović se VERIO sa samo 16 godina, evo šta se desilo sa njegovom tadašnjom devojkom! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Nadica Zeljković

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

'