AKTUELNO

Fanovi ove pevačice nisu mogli ni da sanjaju da će se ovo desiti.

Atrakvna pevačica, Dijana Janković, svetu poznatija kao Didi J, rešila je da obraduje fanove širom sveta sopstvenim rijaliti šou programom. Od samog pojavljivanja na estradnoj sceni Didi J je privukla pažnju javnosti, što ju je kako kaže dodatno motivisalo, zbog čega je odlučno rešila da pokori svetsko tržište. Iako se dugo susretala sa brojnim osporavanjima, to je nije sputalo.

Foto: Promo

Didi J je ovog puta očigledno rešila da pomeri sve granice, te se odlučila na korak na koji se brojne svetske zvezde nisu usudile. Naime, pevačica već duže vreme ima u planu da snimi sopstveni rijaliti šou program za američko tržište, a pošto izuzetno ceni mišljenje svojih fanova, ona ih je putem društvenih mreža pitala za mišljenje o ovoj ideji. Sudeći po komentarima, Didi uveliko treba da počne sa pripremama za rijaliti, pošto su se njeni fanovi jednoglasno složili da žele kako je gledaju u ovom formatu.

Tačno je da sam dobila ponudu da snimim svoj rijality šou u Americi i prihvatila sam je. Kamere će pratiti moj rad i život i proces postojanja američke zvezde. Moji fanovi su to uzbuđeno dočekali i svima se dopada ideja. Za par dana u Njujorku snimam nove pesme i spotove, biće to veliki korak u mojoj karijer - srećno odgovara atraktivna pevačica.

Foto: Promo

Didi J se našla rame uz rame sa najpoznatijim frizerom na svetu Tokyo Stylez koji radi o glavi Kajli Džener, Niki Minžj i mnogih drugih poznatih dama.

Pink.rs

#Dijana Janković

#pevačica

#rijaliti

'