AKTUELNO

Blogerka stavila tačku na svoj odnos sa Radanovićem.

Luna Đogani i Slobodan Radanović su započeli svoju romansu u rijalitiju "Zadruga" pred milionskim auditorijumom, ali su je tu i okončali. Kleli su se jedno drugom u ljubav, ali trzavicama nisu mogli da odole.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos tome što je Sloba uveravao Đoganijevu da je njegova ljubav prema njoj iskrena i da će svoju vezu nastaviti nakon rijalitija, njegovi postupci poslednjih dana govore suprotno.

S obzirom na to da su Ivanjičanka i Đoganijeva od Drveta mudrosti tražile da im pusti spot za pesmu "Prevara" u kojoj su njih dve statistkinje, one su morale zauzvrat da mu odaju jednu tajnu, a Ana se odmah dosetila da šta joj je Luna priznala, a tiče se njenog odnosa sa Slobom.

Foto: Printscreen Youtube

Meni je Luna rekla kada smo nas dve šaputale da je njoj Sloba rekao da će biti zajedno kada izađu - odala je Ana.
Jeste, ali on je nakon toga rekao da to nije pričao i da sam ja to izmislila - dodala je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Cakana prokomentarisala LJUBAVNI TROUGAO u Zadruzi, pa poručila: Ako porodica nije uspela da usmeri dete, onda treba da POTRAŽI STRUČNU POMOĆ!

S obzirom na to da su dešavanja u rijalitiju nepredvidiva i još uvek je neizvesno da li će Sloba izaći kao Lunin dečko ili Kristinin suprug, ostaje da sačekamo finalno veče 20. juna.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'